Badkamers en sanitair

Bent u op zoek naar een vakkundige badkamerspecialist in de regio Voorschoten? Aqua Meijers is gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van badkamers. Iedere ruimte is uniek en elke woning vraagt om een andere aanpak. Met een team van enthousiaste en ervaren installateurs verzorgen wij jaarlijks vele projecten waarbij kwaliteit en afwerking centraal staan.

Daarnaast werken wij uitsluitend met de beste materialen en merken zodat u bent verzekerd van zorgeloos comfort, ook op lange termijn.

Vooraf aan de verbouwing van uw badkamer nemen wij uitvoerend de tijd om samen met u het gewenste resultaat vorm te geven. Hierbij worden alle facetten uitvoerig besproken zoals ruimtelijke indeling, kleuren en materialen maar ook uiteraard de gewenste sanitaire voorzieningen. Na het volledig in kaart brengen van uw wensen en verwachtingen voorzien wij u van een nauwkeurige offerte op maat.

Optimaal resultaat

Om u te kunnen voorzien van een unieke badkamer met een zeer stijlvol design werken wij uitsluitend met de beste materialen.

Deze materialen hebben allereerst een zeer luxe en exclusief uiterlijk, daarnaast zijn duurzame materialen in de veel gevallen onderhoud armer en minder gevoelig voor verschillende vormen van aanslag.

De badkamer is de centrale plek in de woning waar bewoners na een lange dag heerlijk tot rust komen. Dan is het wel prettig om te kunnen genieten van een comfortabele stortdouche of een warm bad dat snel gevuld is. Bij de verbouwing van de badkamer is het daarom belangrijk om na te gaan of de warmwatervoorziening, wat in de meeste gevallen wordt verzorgd door een cv-ketel, voldoende warm water levert om optimaal te kunnen genieten van comfortabel douche- en badcomfort. Aqua Meijers denkt uiteraard volop met u mee voor het optimale resultaat.