Badkamers en sanitair

Alles voor uw droombadkamer

Bent u op zoek naar een vakkundige badkamerspecialist?

Aqua Meijers is gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van badkamers. Iedere ruimte is uniek en elke woning vraagt om een andere aanpak. Met een team van enthousiaste en ervaren installateurs verzorgen wij jaarlijks vele projecten waarbij kwaliteit en afwerking centraal staan.

Daarnaast werken wij uitsluitend met de beste materialen en merken zodat u bent verzekerd van zorgeloos comfort, ook op lange termijn.

Vooraf aan de verbouwing van uw badkamer nemen wij uitvoerend de tijd om samen met u het gewenste resultaat vorm te geven. Hierbij worden alle facetten uitvoerig besproken zoals ruimtelijke indeling, kleuren en materialen maar ook uiteraard de gewenste sanitaire voorzieningen. Na het volledig in kaart brengen van uw wensen en verwachtingen voorzien wij u van een nauwkeurige offerte op maat.

9

Specialisten sinds 2010

9

Beschikbaar bij spoed

9

Allround installatiebedrijf

Voor elke situatie de perfecte badkamer

Wij installeren een badkamer die voldoet aan u wensen

Om u te kunnen voorzien van een unieke badkamer met een zeer stijlvol design werken wij uitsluitend met de beste materialen.

Deze materialen hebben allereerst een zeer luxe en exclusief uiterlijk, daarnaast zijn duurzame materialen in de veel gevallen onderhoud armer en minder gevoelig voor verschillende vormen van aanslag.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw droom badkamer? Vraag vrijblijvend een offerte op! Aqua Meijers staat voor u klaar.

We gaan voor een optimaal resultaat!

De badkamer is de centrale plek in de woning waar u, na een lange dag, heerlijk tot rust komen. Dan is het wel prettig om te kunnen genieten van een comfortabele stortdouche of een warm bad dat snel gevuld is.

Bij de verbouwing van de badkamer is het daarom belangrijk om na te gaan of de warmwatervoorziening, wat in de meeste gevallen wordt verzorgd door een cv-ketel, voldoende warm water levert om optimaal te kunnen genieten van comfortabel douche- en badcomfort.

Aqua Meijers denkt uiteraard volop met u mee voor het optimale resultaat.

Uw droombadkamerl

Zo gaat het in zijn werk

U vraagt bij ons een vrijblijvende een offerte op.

Wij komen bij u langs om de huidige situatie te bekijken.

Op basis van de opname ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Bij acceptatie, gaan wij direct voor u aan de slag!

Vertrouwde samenwerkingen met