CV installaties en onderhoud

Is uw oude cv-ketel toe aan vervanging en wilt u kiezen voor een nieuwe efficiente hr-ketel? Aqua Meijers is actief in de regio Voorschoten en omstreken met het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv-ketel installaties.

Met een team van enthousiaste en ervaren monteurs voorzien wij woningen van optimaal warmtecomfort tegen het hoogste rendement.

Om u te kunnen voorzien van een vrijblijvende offerte voor de plaatsing of vervanging van uw CV installatie komen wij graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken. Op basis van de opname ontvangt u binnen een werkdag een vrijblijvende offerte.

Bij de vervanging van uw CV ketel vervangen wij standaard alle materialen in een straal van 1 meter rondom de cv-ketel zodat u verzekerd bent van het hoogste rendement en een feilloos werkende installatie.

Remeha CV ketels

Remeha Tzerra

De ideale oplossing voor de kleine ruimte

Remeha Avanta

Klein van stuk, groot in prestaties

Remeha Calenta

Voldoet aan de hoogste eisen

Atag CV ketels

Atag I serie

Energiezuinige hr-ketel

Atag E serie

Kwaliteit, comfort en duurzaamheid in 1 toestel

Atag Q serie

Optimaal warmwatercomfort voor de grootverbruiker

CV ketel onderhoud

Om de energiezuinigheid en veiligheid van uw CV installatie te waarborgen is jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel nodig. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt vuil verwijderd en worden enkele kleine onderdeeltjes vervangen zodat de cv-ketel feilloos en storingsvrij u woning verwarmd en warmwater verzorgd.

Wij benaderen u jaarlijks voor het maken van de onderhoudsafspraak. De kosten voor het jaarlijkse cv-ketel onderhoud bedragen € 85,00 inclusief BTW en voorrijkosten.

Tevens is het mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw huidige CV installatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.