Woningventilatie

Ventilatie installeren

Wilt u een betere ventilatie in uw woning?

En wilt u tot € 100 euro per jaar extra besparen? Overweeg dan om uw ventilatiebox te vervangen. Verouderde ventilatieboxen maken veel lawaai en zuigen u woning slecht af. Daarnaast slurpen oudere ventilatieboxen veel energie.

Met een nieuwe Itho ventilatiebox bent u verzekerd van frisse en gezonde lucht in uw woning en kunt u tot wel € 100 euro per jaar besparen op uw energieverbruik. Wij werken met de Itho CVE ECO RFT ventilatie box. Dit onderhoudsarme en geruisloze apparaat doet perfect zijn werk.

De meeste woningen zijn voorzien van een natuurlijke luchtaanvoer en beschikken over een mechanische ventilatie unit voor de luchtafvoer. De ventilatiebox is het hart van het ventilatiesysteem, deze is aangesloten op het ventilatiekanaal in uw woning. De ventilatiebox zuigt de lucht uit het kanaal en voert deze lucht vervolgens af naar buiten.

Dit systeem draait 24 uur per dag, het hele jaar door. Goede ventilatie is belangrijk voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

9

Beschikbaar bij spoed

9

Specialisten sinds 2010

9

Allround installatiebedrijf

Een feilloos werkende ventilatie gerandeerd!

De Itho ventilatiebox is eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze driestandenregelaar; zelfs vanuit de badkamer of de keuken. De draadloze bediening zorgt bovendien voor lagere installatiekosten.

ITHO ECO CVE RFT

De voordelen van een nieuwe ventilatiebox

Bespaar flink op uw energierekening

Lager geluidsniveau

Gezonder binnenklimaat

Een afspraak maken voor
een vervanging van uw ventilatie?

Maakt vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Vertrouwde samenwerkingen met