Riolering en leidingen

Riolering installeren

Heeft u last van een verstopping in uw riolering?

Aqua Meijers is uw riolering expert. Met ons team van ruim ervaren monteurs zijn wij snel ter plaatsen om uw probleem zeer spoedig te verhelpen.

Wanneer u niet direct in actie komt kan een vestopte riolering voor veel schade zorgen, twijfel daarom niet en neem direct contact met ons op.

9

Specialisten in cv installatie sinds 2010

9

Beschikbaar bij spoed

9

Allround installatiebedrijf

Aanleggen van uw riolering

Wij leggen een compleet nieuwe riolering voor u aan

Naast herstelwerkzaamheden zijn onze ervaren monteurs in staat een complete nieuwe riolering aan te leggen voor uw woning. Doordat wij gebruik maken van uitsluitend de beste materialen bent u verzekerd een kwalitatieve installatie. Doordat wij de betere materialen gebruiken verlengt het tevens de levensduur van het systeem en voorkomt het onnnodig onderhoud.

Bij het aanleggen of vernieuwen van een riolering kan het zijn dat bepaalde gedeeltes herbruikt kunnen worden doordat deze materialen nog in goede staat verkeren. Nadat wij de situatie bekeken hebben kunnen wij in een advies op maat een fijne situatieschets maken zodat u exact weet welke werkzaamheden er verricht zullen worden.

Een feilloos werkende riolering; dat is wel zo fijn!

Om onnodige verstoppingen te voorkomen is het aan te raden om het riool te gebruiken waarvoor het bedoeld is; het afvoeren van afvalwater door de verschillende afvoerputjes in huis.

Ontstaat er onverhoopt toch een mogelijke verstopping dan kunnen wij dit in de meeste gevallen al verhelpen door een reinigingsbeurt uit te voeren.

Door middel van hoge waterdruk kunnen wij veel voorkomend vuil wegspoelen uit de riolering. Is het vuil toch hardnekkiger dan verwacht kunnen wij via mechanische reiniging het hardnekkinge vuil verwijderen waardoor het afvalwater weer goed doorloopt.

Het installeren van een riolering

Heeft u problemen met uw riolering?

Neem direct telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij benaderen u vervolgens zo spoedig mogelijk!

Vertrouwde samenwerkingen met