Cv installateur Den Haag

Cv installateur in Den Haag nodig? Onze cv monteurs plaatsen, vervangen en onderhouden cv’s vakkundig en met plezier!

Als erkend cv installateur leveren we kwalitatief goed werk en kunnen monteurs je met alle cv zaken helpen. Zo weet je zeker dat je cv loopt als een zonnetje. Toch een storing? Onze cv monteurs schieten spoedig te hulp!

En als cv installateur doet Aqua Meijer meer! Zo helpen we u jaarlijks herinneren aan het maken van een cv onderhoudsafspraak. Lees hieronder over de voordelen van tijdig cv onderhoud.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

CV monteur: de voordelen

Onze cv monteurs in Den Haag zijn goed opgeleid! Zo zorgen zij dat ook jij optimaal van je cv kunt genieten.

De voordelen van een jaarlijkse check door onze monteurs?

 • Minder kans op storingen. Niemand zit op een storing te wachten! Zeker niet wanneer de koude maanden eraan komen…
 • Behoud van garantie. Voor iedere cv geldt garantie, maar alleen wanneer deze jaarlijks een onderhoudsbeurt heeft gekregen van een cv monteur!
 • Het bespaart energie. Door onderdelen tijdig te vervangen en de cv schoon te maken, werkt deze efficiënter.
 • Veiliger. Heb je wel eens van koolmonoxidevergiftiging gehoord? Vaak is dit te wijten aan gebrekkig onderhoud.
 • Langer plezier van de cv ketel hebben.

Erkend CV installateur Den Haag

Aqua Meijers is een erkend cv installateur in Den Haag.

Een cv aanleggen is een hele investering, dus het is zonde om die investering teniet te doen! Daarom is het raadzaam om de cv te laten plaatsen en onderhouden door onze cv monteurs. Dan weet je zeker dat het goed zit!

Wil je je cv en onze cv monteur blij maken? Ga aan de slag met:

 • De radiatoren en cv ketel ontluchten. Luchtbellen zijn nadelig voor de ketel en het energieverbruik en kunnen zorgen voor lawaaierige radiatoren en buizen.
 • de waterdruk in de cv-installatie controleren. Kijk in de handleiding wat de optimale druk is, check de druk op de display en vul je de cv ketel zo nodig bij. De verkeerde druk is slecht voor de pomp en kan leiden tot lekkages.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

 • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
  Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
  Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers: een allround cv installatiebedrijf

Bij Aqua Meijers doen we niet alleen loodgieterswerk, maar ook alles van cv-installatie en onderhoud tot lood- en zinkwerk en dakbedekking. Onze vakmannen denken graag met u mee over de beste oplossing, en voeren die vervolgens op een snelle en nette wijze uit.

Ook zetten wij onze kennis en ervaring in om badkamers en sanitair te bouwen en te vernieuwen. Wilt u de stijl van de badkamer veranderen, of wilt u de huidige badkamer op een meer efficiënte manier inrichten? Daar helpt Aqua Meijers u graag bij. In ons ruime assortiment hebben we prachtige modellen van alle bekende merken. Door gebruik te maken van de best mogelijke materialen kunt u ook op de lange termijn blijven genieten van een stijlvolle en functionele badkamer.

Ervaring en professionaliteit staan centraal

Aqua Meijers is gevestigd in Voorschoten. en is actief in heel Noord- en Zuid-Holland. Ook voor een loodgieter Den Haag kunt u dus prima bij ons terecht. Wij bestaan al sinds 2010. In de afgelopen tien jaar zijn wij langzaam uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met 10 ervaren loodgieters en vakdeskundigen in dienst. Van kleine opdrachten voor particulieren tot grote klussen voor ondernemingen en vastgoedbeheerders: er is niets dat wij niet aankunnen.

Bij al onze projecten streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen. Dat doen we onder andere door de kennis van onze monteurs op peil te houden, zodat zij u altijd van deskundig advies kunnen voorzien.

OP ZOEK NAAR ANDERE DIENSTEN IN DEN HAAG?

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

Vertrouwde samenwerkingen met