Dakbedekking

Nieuwe dakbedekking

Is uw oude dak aan vervanging toe?

Is uw oude dak aan vervanging toe en wilt u investeren in een kwalitatief nieuw dak? Aqua Meijers heeft jarenlange ervaring met het vervangen van daken en aanbrengen van compleet nieuwe daken.

Dakbedekking bestaat uit een beschermende laag om ervoor te zorgen dat uw dak tochtvrij, waterdicht en sneeuwdicht is.

Welke materialen u hiervoor gebruikt hangt compleet af van de situatie. Het kan namelijk gaan om een plat of hellend dak. De ligging van uw woning speelt hierin mee maar ook de oppervlakte bepaalt deels voor welke toepassing er wordt gekozen.

9

Specialisten in sinds 2010

9

Beschikbaar bij spoed

9

Allround installatiebedrijf

Voor elke situatie de perfecte dakbedekking

Wij installeren een dakbekking die bij uw situatie & wensen past

Het ene dak is het andere niet: het is belangrijk om een dakbedekking te kiezen die bij de vorm van het dak én jouw smaak past. Onze ervaren dakdekkers denken graag mee en geven advies. Aqua Meijers kan verschillende soorten dakbedekking plaatsen.

Dakdekking heeft twee soorten toepassingen: APP- en SBS-bitumineuze. De eerste soort is in het bijzonder geschikt voor zonnige daken die veel warmte krijgen te verduren. De tweede soort leent zich goed voor daken met vele vormen, waarbij flexibiliteit nodig is.

Een afspraak maken voor
een dakreparatie, onderhoud of vervanging?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning neem dan gerust contact op. Een van onze monteurs zal contact met u opnemen om uw vraagstuk te kunnen beantwoorden.