Dakdekker Rijswijk

Dakdekker in Rijswijk nodig? We weten allemaal hoe vervelend het is als het dak lekt èn dat voorkomen beter is dan genezen. Vraag onze vakkundige dakdekkers naar Rijswijk en zij maken uw dak piekfijn in orde! Of het nu dakonderhoud, dakreparatie, dakisolatie of het dekken van een bijzonder gevormd dak is: Aqua Meijers’ dakdekkers weten er raad mee!

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

Dakreparatie

Snel een dakdekker in Rijswijk nodig? Bij een dreigende lekkage kunt u beter snel een dakdekker inschakelen: zo voorkomt u dat het van kwaad tot erger gaat. Aqua Meijers zorgt ervoor dat uw dak na reparatie weer waterdicht en tochtvrij is.

Of de meeuwen nu hoog of laag vliegen; uw dak kan dat zware weer weer aan. De daken in Rijswijk moeten tegen een stootje kunnen!

Dakonderhoud

Onze dakdekkers komen regelmatig naar Rijswijk om daken te onderhouden, want ook daken kunnen slijten of beschadigd raken. Met onderhoud voorkomt u dat u plotsklaps met spoed een dakdekker nodig hebt, wanneer het pijpenstelen regent.

Bij Aqua Meijers hoeft u geen mooi weer te spelen! Onze dakdekkers zorgen ervoor dat het binnen knus en warm blijft, wat de weersomstandigheden ook zijn.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Dakbedekking

Het ene dak is het andere niet: het is belangrijk om een dakbedekking te kiezen die bij de vorm van het dak én jouw smaak past. Onze ervaren dakdekkers denken graag mee en geven advies. Aqua Meijers kan verschillende soorten dakbedekking plaatsen.

Dakdekking heeft twee soorten toepassingen: APP- en SBS-bitumineuze. De eerste soort is in het bijzonder geschikt voor zonnige daken die veel warmte krijgen te verduren. De tweede soort leent zich goed voor daken met vele vormen, waarbij flexibiliteit nodig is.

Dakisolatie

Het isoleren van een dak is bij uitstek iets van deze tijd: we zijn energiezuinig met oog op onze portemonnee èn het milieu. Onze dakdekkers hebben oog voor het isoleren van daken: daar komt geen zuchtje tocht meer langs! Zo gaat er geen warmte verloren en bent u niet meer dan nodig kwijt aan uw energierekening.

Meer wooncomfort, een lagere energierekening, een lagere Co2-uitstoot en dus een beter energielabel: dakisolatie kan niet missen!

Zinken en loden afvoeren

Een zinken of loden hemelwater afvoer is niet alleen functioneel, maar ook decoratief! Onze dakdekkers werken de Rijswijkse daken graag mooi af met zink of lood.

Nieuwe toplaag

Heeft uw dak een nieuwe toplaag nodig? Onze dakdekkers zijn specialist in het vervangen van de toplaag van uw dak en komen graag naar Rijswijk om uw dak in orde te maken.

Uw installatiebedrijf in Rijswijk

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

KOM NAAR AQUA MEIJERS – INSTALLATIEBEDRIJF IN LEIDEN

Wilt u gebruik maken van de diensten van Aqua Meijers? Onze dakdekkers, installateurs en loodgieters staan klaar om in Rijswijk werk voor u te verrichten. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Vertrouwde samenwerkingen met