Dakdekker Voorburg

Dakdekker in Voorburg nodig? Een lekkend dak is goed vervelend en het is natuurlijk beter om dat te voorkomen dan genezen! Vraag onze ervaren dakdekkers naar Voorburg om jouw dak weer weersbestendig te maken. We zijn natuurlijk ook in te schakelen voor bijvoorbeeld dakisolatie, een bijzonder gevormd dak dekken of een dak voorzien van een nieuwe toplaag. De dakdekkers van Aqua Meijers verzorgen het graag!

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

DAKONDERHOUD

Aqua Meijers’ dakdekkers zijn bekend in Voorburg en vakkundig in hun beroep. Aangezien daken slijten en kunnen beschadigen, is het goed uw dak te onderhouden. Zo voorkomt u dat er na een goede bui haast is bij de komst van een dakdekker.

Bij Aqua Meijers hoeft u geen mooi weer te spelen! Onze dakdekkers maken het dak weer bestand tegen een stootje, zodat u geen zorgen heeft.

DAKREPARATIE

Met spoed onze dakdekkers nodig in Voorburg? Vervelend! Maar we staan voor u klaar. Beter nog is het om ons te bellen voordat het kwaad geschied is: zo kunnen we voorkomen dat er meer schade aan de woning ontstaat. Na ons bezoek is uw dak in ieder geval weer waterdicht en tochtvrij!

Aqua Meijers’ dakdekkers zorgen er ook in Voorburg voor dat de daken bestand zijn tegen zomerse buien en winterse strengheid.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Dakbedekking

Het ene dak is het andere niet: het is belangrijk om een dakbedekking te kiezen die bij de vorm van het dak én jouw smaak past. Onze ervaren dakdekkers denken graag mee en geven advies. Aqua Meijers kan verschillende soorten dakbedekking plaatsen.

Dakdekking heeft twee soorten toepassingen: APP- en SBS-bitumineuze. De eerste soort is in het bijzonder geschikt voor zonnige daken die veel warmte krijgen te verduren. De tweede soort leent zich goed voor daken met vele vormen, waarbij flexibiliteit nodig is.

Dakisolatie

Het isoleren van een dak is bij uitstek iets van deze tijd: we zijn energiezuinig met oog op onze portemonnee èn het milieu. Onze dakdekkers hebben oog voor het isoleren van daken: daar komt geen zuchtje tocht meer langs! Zo gaat er geen warmte verloren en bent u niet meer dan nodig kwijt aan uw energierekening.

Meer wooncomfort, een lagere energierekening, een lagere Co2-uitstoot en dus een beter energielabel: dakisolatie kan niet missen!

Zinken en loden afvoeren

Een zinken of loden hemelwater afvoer is niet alleen functioneel, maar ook decoratief! Onze dakdekkers werken de Voorburg daken graag mooi af met zink of lood.

Nieuwe toplaag

Heeft uw dak een nieuwe toplaag nodig? Onze dakdekkers zijn specialist in het vervangen van de toplaag van uw dak en komen graag naar Voorburg om uw dak in orde te maken.

Uw installatiebedrijf in Sassenheim

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

KOM NAAR AQUA MEIJERS – INSTALLATIEBEDRIJF IN LEIDEN

Wilt u gebruik maken van de diensten van Aqua Meijers? Onze dakdekkers, installateurs en loodgieters staan klaar om in Sassenheim werk voor u te verrichten. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Vertrouwde samenwerkingen met