Dakreparatie Den Haag

Dakreparatie nodig in Den Haag? Een daklekkage geeft schade en onrust. Het is natuurlijk beter dat te voorkomen dan te genezen, maar helaas kan een dakreparatie onverwacht nodig zijn: onze dakdekkers kunnen snel in Den Haag zijn om de nodige dakreparaties uit te voeren.

Aqua Meijers’ helpt met dakreparaties om lekkages te genezen én nieuwe te voorkomen. We zijn dus beschikbaar voor dakonderhoud en daklekkages, maar uiteraard ook voor  dakisolatie, een bijzonder dak dekken of een nieuwe toplaag. Vraag onze ervaren dakdekkers naar Den Haag om uw dak weer weersbestendig te maken.

Dakreparaties? Zo gebeurd!

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

Als het dak een reparatie nodig heeft, wil je dat er snel een dakdekker klaar staat om de reparatie uit te voeren. Zonder de dakreparatie gaat het immers van kwaad tot erger!

Aqua Meijers staat voor u klaar! We kunnen snel ter plaatse zijn in Den Haag voor dakreparaties. Zo is de onrust van een (aanstaande) lekkage snel weggenomen.

Na de dakreparatie is het dak weer sterk, waterdicht en tochtvrij.

Het is natuurlijk het beste om ons in te schakelen vóórdat een dakreparatie nodig is: zo voorkomen we dat dakbeschadigingen lekkages en verdere schade veroorzaken. Onze dakdekkers werken regelmatig in Den Haag en kunnen dus gemakkelijk langskomen voor inspectie en onderhoud. Zo kunnen we de slijtage van het dak monitoren en eventuele beschadigingen tijdig herstellen.

Onder een goed dak zit je er warmpjes bij. Voorkom de noodzaak van een dakreparatie en vraag ons op tijd naar Den Haag.

Dakreparatie in Den Haag nodig? Of wilt u het dak inspecteren om dat te voorkomen?

Wij schieten u spoedig te hulp, want Aqua Meijers staat paraat!

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Dakbedekking

Het ene dak in Den Haag is het andere niet: het is belangrijk om een dakbedekking te kiezen die bij de vorm van het dak én uw smaak past. Onze ervaren dakdekkers denken graag mee en geven advies. Aqua Meijers kan verschillende soorten dakbedekking plaatsen.

Dakdekking heeft twee soorten toepassingen: APP- en SBS-bitumineuze. De eerste soort is in het bijzonder geschikt voor zonnige daken die veel warmte krijgen te verduren. De tweede soort leent zich goed voor daken met vele vormen, waarbij flexibiliteit nodig is.

Dakisolatie

Het isoleren van een dak is bij uitstek iets van deze tijd: we zijn energiezuinig met oog op onze portemonnee èn het milieu. Onze dakdekkers hebben oog voor het isoleren van daken: daar komt geen zuchtje tocht meer langs! Zo gaat er geen warmte verloren en bent u niet meer dan nodig kwijt aan uw energierekening.

Meer wooncomfort, een lagere energierekening, een lagere Co2-uitstoot en dus een beter energielabel: dakisolatie kan niet missen!

Zinken en loden afvoeren

Een zinken of loden hemelwater afvoer is niet alleen functioneel, maar ook decoratief! Onze dakdekkers werken de Haagse daken graag mooi af met zink of lood.

Nieuwe toplaag

Heeft uw dak een nieuwe toplaag nodig? Onze dakdekkers zijn specialist in het vervangen van de toplaag van uw dak en komen graag naar Den Haag om uw dak in orde te maken.

Uw dakldekker reparatie specielist in Den Haag

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

Dakreparatie in Den Haag nodig?

Aqua Meijers staat paraat!

Wilt u gebruik maken van de diensten van Aqua Meijers? Onze dakdekkers, installateurs en loodgieters staan klaar om in Den Haag werk voor u te verrichten. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Vertrouwde samenwerkingen met