Installateur Katwijk

Heeft u behoefte aan de diensten van een betrouwbare installateur in Katwijk? Dan bent u bij Aqua Meijers aan het juiste adres. Wij zijn een erkend loodgieters- en installatiebedrijf.

Spoed? Onze monteurs komen direct bij u langs. Reparatie van uw cv-ketel, een ventilatiesysteem of een andere installatie? Geen probleem, onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat het werkt!

Bij Aqua Meijers hebben we veel ervaring én passie voor het beroep. Als erkend installateur in de regio Den Haag en Leiden leveren we constant kwalitatief goed werk voor onze klanten. Ieder probleem wordt snel opgepakt en slim opgelost. We denken graag met u mee, en kiezen voor de beste en meest duurzame oplossing.

Dus zijn er problemen met de cv-ketel? Of maakt u zich zorgen om een andere installatie in het huis? Neem snel contact met ons op, en we komen langs om ervoor te zorgen dat alles weer soepel loopt. Als installateur doet Aqua Meijer meer dan de concurrentie! Zo helpen we u jaarlijks herinneren aan het maken van onderhoudsafspraken. Want voorkomen van problemen is altijd beter.

Onverhoopt toch een storing? Bel, en onze monteurs schieten direct te hulp!

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

DE VOORDELEN VAN ONDERHOUD

Onze installateurs in Katwijk zijn ervaren en goed onderlegd. Is er een probleem, dan lossen we dat op. Maar we plaatsen ook nieuwe systemen voor u. En niet te vergeten – we plegen onderhoud.

Een jaarlijkse check van onze monteurs heeft grote voordelen.

 • Minder kans op storingen
  Vooral fijn in de wintermaanden!
 • Doorlopende garantie op onderhoud
  Dankzij de jaarlijkse check heeft u steeds garantie.
 • Bespaar energie met een goed werkende cv
  Onderhoud bespaart energie.
 • Loop geen risico met verouderde installaties
  Voorkom de kans dat er iets misgaat!
 • Bespaar kosten op gebruik
  Een goed onderhouden installatie is zuiniger!

ERKEND INSTALLATEUR IN KATWIJK

Aqua Meijers kan zich met trots erkend installateur in Katwijk noemen. Maar ook in de hele regio Den Haag en Leiden zijn we actief.

Het installeren van een systeem, zoals bijvoorbeeld een cv, heeft behoorlijk wat voeten in de aarde. Het is dan ook aan te raden om, voor de installatie en voor het onderhoud aan verschillende installatiesystemen, een erkend installateur in te schakelen.

Een erkend loodgieters- en installatiebedrijf – dat betekent dat de vakmensen bij Aqua Meijers goed op de hoogte zijn, dat ze verstand van zaken hebben, en dat ze snel en effectief aan de slag gaan bij u thuis. Kies dus altijd voor een erkend installatiebedrijf.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

 • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
  Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
  Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers: een allround installatiebedrijf

Niet voor niets noemen wij ons een allround loodgieters- en installatiebedrijf. We doen niet alleen graag alle vormen van loodgieterswerk, waaronder ook lood- en zinkwerk en dakbedekking vallen – we voeren ook al uw installatiewerk uit.

Zoekt u een geschikte partij voor het realiseren van een verbouwing in de badkamer? Ook daar helpt Aqua Meijers u graag bij. In ons moderne en smaakvolle assortiment vindt u het nieuwste op het gebied van badkamers – douches, baden en meubels.

We kiezen voor duurzame en kwalitatief hoge materialen. Op die manier garanderen we dat u kunt blijven genieten van een stijlvolle en functionele badkamer. Onze vakmannen denken graag met u mee over de beste oplossing, en voeren die vervolgens op een snelle en nette wijze uit.

Ervaring en professionaliteit staan centraal

Aqua Meijers is gevestigd in Voorschoten, en is actief in heel Noord- en Zuid-Holland. Ook voor een loodgieter en installateur in Katwijk kunt u dus prima bij ons terecht.

Spoed? We komen zo snel mogelijk om het probleem op te lossen!

Ons bedrijf bestaat al tien jaar. In die tijd zijn wij van een klein bedrijfje uitgegroeid tot een professionele loodgieter met een team ervaren vakdeskundigen in dienst. We voeren al uw opdrachten uit, van particulier tot grote klussen voor ondernemingen en vastgoedbeheerders.

Ons streven is altijd om de klant tevreden te stellen. Dat doen we onder andere door de kennis van onze monteurs op peil te houden, zodat zij u altijd van deskundig advies kunnen voorzien. En natuurlijk door snel, precies en tegen een goede prijs te werken met de allerbeste materialen.

OP ZOEK NAAR ANDERE LOODGIETERS- OF INSTALLATIEDIENSTEN?

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

Vertrouwde samenwerkingen met