Installateur Katwijk

Heeft u behoefte aan de diensten van een betrouwbare installateur in Katwijk? Dan bent u bij Aqua Meijers aan het juiste adres. Wij zijn een erkend loodgieters- en installatiebedrijf.

Spoed? Onze monteurs komen direct bij u langs. Reparatie van uw cv-ketel, een ventilatiesysteem of een andere installatie? Geen probleem, onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat het werkt!

Bij Aqua Meijers hebben we veel ervaring én passie voor het beroep. Als erkend installateur in de regio Den Haag en Leiden leveren we constant kwalitatief goed werk voor onze klanten. Ieder probleem wordt snel opgepakt en slim opgelost. We denken graag met u mee, en kiezen voor de beste en meest duurzame oplossing.

Dus zijn er problemen met de cv-ketel? Of maakt u zich zorgen om een andere installatie in het huis? Neem snel contact met ons op, en we komen langs om ervoor te zorgen dat alles weer soepel loopt. Als installateur doet Aqua Meijer meer dan de concurrentie! Zo helpen we u jaarlijks herinneren aan het maken van onderhoudsafspraken. Want voorkomen van problemen is altijd beter.

Onverhoopt toch een storing? Bel, en onze monteurs schieten direct te hulp!