Installateur Leiden

Zoekt u een betrouwbare installateur in Leiden? Of het nu gaat om het installeren van een cv, van een ventilatiesysteem of van een airconditioning: Aqua Meijers is er voor u. Heeft u met spoed een monteur nodig, dan komen wij direct in actie. Maar net zo goed doen wij ook reparatie en onderhoud – vakkundig, en met veel plezier!

Als erkend installateur in de regio Leiden leveren we kwalitatief goed werk. U kunt erop vertrouwen dat onze professionals een snelle en handige oplossing realiseren voor uw probleem. We denken graag met onze klanten mee, om samen tot de beste en meest duurzame oplossing te komen.

Heeft u problemen met de cv-ketel? Of met een andere installatie in het huis? Neem contact met ons op, en we komen langs om ervoor te zorgen dat alles weer soepel loopt. En als installateur doet Aqua Meijer meer dan de concurrentie! Zo helpen we u jaarlijks herinneren aan het maken van onderhoudsafspraken. Want voorkomen van problemen is altijd beter.

Toch een storing? Onze monteurs schieten tijdig te hulp!

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

DE INSTALLATEUR VAN AQUA MEIJERS: DE VOORDELEN

Onze installateurs in Leiden en omstreken zijn goed opgeleid! Snel op zoek naar een oplossing voor uw haperende systeem dus. Of samen met onze klant rustig in gesprek over de beste oplossing voor u.

Aqua Meijers doet ook onderhoud aan installaties. Kies voor een jaarlijkse check door onze monteurs, dat heeft een aantal voordelen:

 • Veel minder kans op storingen. Vooral fijn in de wintermaanden!
 • Behoud van garantie. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt van onze installateur blijft de garantie intact.
 • Bespaar energie. Onderhoud en reparatie van onderdelen houdt uw installaties zo efficiënt mogelijk.
 • Veiliger in huis. Loop geen risico met oude of slecht onderhouden installaties.
 • Bespaar kosten. Houd langer plezier van uw installatie!

ERKEND INSTALLATEUR IN LEIDEN

Aqua Meijers is een erkend installateur in Leiden en omstreken.

Het installeren van een systeem, zoals bijvoorbeeld een cv, is een flinke investering. Wij raden dan ook aan om het installeren en het onderhoud uit te laten voeren door een erkende installateur bij u in de buurt. Dan weet u zeker dat u goed zit!

Bij een erkend installatiebedrijf kunt u ervan uitgaan dat de medewerkers goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, dat ze verstand van zaken hebben, en dat ze snel en effectief aan de slag gaan bij u thuis.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

 • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
  Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
  Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers: een allround installatiebedrijf

Bij Aqua Meijers doen we naast het echte loodgieterswerk ook veel installatiewerk. Dat betekent dat we ook voor u klaar staan om cv-installaties te installeren, om onderhoud te plegen aan uw luchtventilatiesysteem, enzovoorts. Maar ook voor werk aan lood- en zinkwerk en dakbedekking kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen denken graag met u mee over de beste oplossing, en voeren die vervolgens op een snelle en nette wijze uit.

Zoekt u een geschikte partij voor het realiseren van een verbouwing in de badkamer? Ook daar helpt Aqua Meijers u graag bij. We hebben de nieuwste modellen douches, baden en badkamermeubels in het assortiment. Door gebruik te maken van de best mogelijke materialen kunt u ook op de lange termijn blijven genieten van een stijlvolle en functionele badkamer.

Ervaring en professionaliteit staan centraal

Aqua Meijers is gevestigd in Voorschoten, en is actief in heel Noord- en Zuid-Holland. Ook voor een loodgieter en installateur in Leiden kunt u dus prima bij ons terecht.

Ons bedrijf bestaat al sinds 2010. In de afgelopen tien jaar zijn wij langzaam uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met 10 ervaren loodgieters en vakdeskundigen in dienst. Van kleine opdrachten voor particulieren tot grote klussen voor ondernemingen en vastgoedbeheerders: we nemen iedere klus aan!

Bij al onze projecten streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen. Dat doen we onder andere door de kennis van onze monteurs op peil te houden, zodat zij u altijd van deskundig advies kunnen voorzien.

OP ZOEK NAAR ANDERE DIENSTEN IN LEIDEN?

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

Vertrouwde samenwerkingen met