Installateur Nieuw Vennep

Zoekt u een betrouwbare installateur in Nieuw Vennep en omstreken? Aqua Meijers is een erkend loodgieters- en installatiebedrijf.

Heeft u een spoedklus? Onze monteurs komen snel bij u langs. Maar ook voor onderhoud of reparatie van uw cv-ketel, een ventilatiesysteem of het plaatsen van een nieuwe, moderne airconditioning kunt u bij ons terecht

Onze medewerkers hebben kennis van zaken en werken snel – en met veel plezier! Als erkend installateur in Nieuw Vennep en de regio Den Haag en Leiden leveren we constant kwalitatief goed werk. Ieder probleem wordt snel opgepakt en slim opgelost. We denken graag met onze klanten mee, om de beste en meest duurzame aanpak te realiseren.

Dus heeft u problemen met de cv-ketel? Of met een andere installatie in het huis? Neem contact met ons op, en we komen langs om ervoor te zorgen dat alles weer soepel loopt. En als installateur doet Aqua Meijer meer dan de concurrentie! Zo helpen we u jaarlijks herinneren aan het maken van onderhoudsafspraken. Want voorkomen van problemen is altijd beter.

Onverhoopt toch een storing? Bel, en onze monteurs schieten direct te hulp!