Installateur Voorburg

Heeft u behoefte aan de diensten van een betrouwbare installateur in Voorburg? Dan bent u bij Aqua Meijers aan het juiste adres. Wij zijn een erkend loodgieters- en installatiebedrijf.

Spoedklus? Onze monteurs komen direct bij u langs. Gaat het om onderhoud of reparatie van uw cv-ketel, een ventilatiesysteem of het plaatsen van een nieuwe, moderne airconditioning? Geen enkel probleem, we helpen u graag.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen, en hebben veel ervaring én passie voor het beroep. Als erkend installateur in de regio Den Haag en Leiden leveren we constant kwalitatief goed werk voor onze klanten. Ieder probleem wordt snel opgepakt en slim opgelost. We denken graag met u mee, en kiezen voor de beste en meest duurzame oplossing.

Dus zijn er problemen met de cv-ketel? Of maakt u zich zorgen om een andere installatie in het huis? Neem snel contact met ons op, en we komen langs om ervoor te zorgen dat alles weer soepel loopt. Als installateur doet Aqua Meijer meer dan de concurrentie! Zo helpen we u jaarlijks herinneren aan het maken van onderhoudsafspraken. Want voorkomen van problemen is altijd beter.

Onverhoopt toch een storing? Bel, en onze monteurs schieten direct te hulp!