Installateur Wassenaar

Zoekt u een betrouwbare installateur in Wassenaar of omstreken? Bij Aqua Meijers moet u zijn. Onze monteurs weten raad met uw installatie, of het nu gaat om een spoedklus aan uw cv-ketel, het repareren van een ventilatiesysteem of het plaatsen van een nieuwe, moderne airconditioning.

Is er spoed bij? Onze monteur is direct naar u onderweg. Maar wij doen net zo goed reparatie en onderhoud aan uw systemen. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en werken snel – en met veel plezier!

Als erkend installateur in Wassenaar en de regio Den Haag en Leiden leveren we constant kwalitatief goed werk. Ieder probleem wordt snel opgepakt en slim opgelost. We denken graag met onze klanten mee, om de beste en meest duurzame aanpak te realiseren.

Dus heeft u problemen met de cv-ketel? Of met een andere installatie in het huis? Neem contact met ons op, en we komen langs om ervoor te zorgen dat alles weer soepel loopt. En als installateur doet Aqua Meijer meer dan de concurrentie! Zo helpen we u jaarlijks herinneren aan het maken van onderhoudsafspraken. Want voorkomen van problemen is altijd beter.

Onverhoopt toch een storing? Bel, en onze monteurs schieten direct te hulp!

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

DE INSTALLATEUR VAN AQUA MEIJERS: DE VOORDELEN

Onze installateurs in Wassenaar en omstreken zijn goed op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Snel op zoek naar een oplossing voor uw haperende systeem dus. Of juist samen met onze klant rustig in gesprek over de beste oplossing.

Aqua Meijers doet ook onderhoud aan installaties. Laat een jaarlijkse check doen door onze monteurs!

 • Veel minder kans op storingen. Vooral fijn in de wintermaanden!
 • Behoud van garantie. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt van onze installateur blijft de garantie intact.
 • Bespaar energie. Onderhoud en reparatie van onderdelen houdt uw installaties zo efficiënt mogelijk.
 • Veiliger in huis. Loop geen risico met oude of slecht onderhouden installaties.
 • Bespaar kosten. Houd langer plezier van uw installatie!

ERKEND INSTALLATEUR IN WASSENAAR

Aqua Meijers is een erkend installateur in Wassenaar. Maar ook in de hele regio Den Haag en Leiden zijn we actief.

Het installeren van een systeem, zoals bijvoorbeeld een cv, is een grote klus. Het is belangrijk dat de monteur verstand heeft van zaken. Wij raden dan ook aan om het installeren en het onderhoud uit te laten voeren door een erkende installateur bij u in de buurt. Dan weet u zeker dat u goed zit!

Bij een erkend installatiebedrijf wéét u dat de medewerkers goed getraind zijn, dat ze verstand van zaken hebben, en dat ze snel en effectief aan de slag gaan bij u thuis. Kies dus altijd voor een erkend installatiebedrijf.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

 • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
  Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
  Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers: een allround installatiebedrijf

Loodgieterswerk, installatiewerk, lood- en zinkwerk en dakbedekking: bij Aqua Meijers doen we alles voor u. We noemen ons dan ook met trots een allround loodgieters- en installatiebedrijf. Eigenlijk kunnen we vrijwel iedere klus voor u uitvoeren. Wilt u een cv-installatie installeren? Geen probleem. Moet er onderhoud worden gepleegd aan het dak? Dat doen we voor u.

Zoekt u een geschikte partij voor het realiseren van een verbouwing in de badkamer? Ook daar helpt Aqua Meijers u graag bij. We hebben de nieuwste modellen douches, baden en badkamermeubels in het assortiment. Door gebruik te maken van de best mogelijke materialen kunt u ook op de lange termijn blijven genieten van een stijlvolle en functionele badkamer. Onze vakmannen denken graag met u mee over de beste oplossing, en voeren die vervolgens op een snelle en nette wijze uit.

Ervaring en professionaliteit staan centraal

Aqua Meijers is gevestigd in Voorschoten, en is actief in heel Noord- en Zuid-Holland. Ook voor een loodgieter en installateur in Wassenaar kunt u dus prima bij ons terecht. In een spoedgeval zijn we razendsnel bij u aanwezig.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar. In die tijd zijn wij uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met tien ervaren loodgieters en vakdeskundigen in dienst. Van kleine opdrachten voor particulieren tot grote klussen voor ondernemingen en vastgoedbeheerders: we draaien onze hand er niet voor om!

Bij al onze klussen en projecten is ons streven om onze klanten tevreden te stellen. Dat doen we onder andere door de kennis van onze monteurs op peil te houden, zodat zij u altijd van deskundig advies kunnen voorzien.

OP ZOEK NAAR ANDERE LOODGIETERS- OF INSTALLATIEDIENSTEN IN WASSENAAR?

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

Vertrouwde samenwerkingen met