Installatiebedrijf Den Haag

Zoekt u een installatiebedrijf in Den Haag en omstreken? Aqua Meijers is gespecialiseerd in het installeren van cv-installaties, leidingwerk, dakbedekking en sanitair. Met veel ervaring en passie gaan we bij u thuis of bij uw bedrijf aan de slag. Wilt u een vraag stellen over onze diensten, of wilt u gelijk een offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

DE SPECIALIST OP ALLE VLAKKEN VAN DE INSTALLATIETECHNIEK

Aqua Meijers is al tien jaar specialist op het gebied van loodgieterij en installatietechniek. Wat betekent dat? Als allround-bedrijf komen we bij u langs voor problemen met water- en gasleidingen, maar staan we ook klaar om de volgende klussen uit te voeren:

Onze tien ervaren en vakkundige monteurs hebben specialistische kennis en ervaring, en staan klaar om u te helpen met uw aanvraag. Dat doen we zowel voor particulieren als voor grote ondernemingen en vastgoedbeheerders. Klop dus aan bij Aqua Meijers: het beste installatiebedrijf in Den Haag en omgeving.

CV-INSTALLATIES VAN AQUA MEIJERS

Is uw huidige cv-ketel toe aan vervanging? De monteurs van Aqua Meijers helpen u met het kiezen en installeren van een nieuwe, efficiënte hr-ketel die voldoet aan alle moderne eisen.

Nu steeds duidelijker wordt dat we met zijn allen moeten zorgen dat het milieu niet teveel wordt belast, kiezen steeds meer mensen voor een moderne, zuinige cv-ketel. Dat is op de lange termijn ook een slimme investering, want dankzij de stijgende energiekosten is een oude en minder efficiënte cv-ketel een steeds grotere kostenpost.

Vraag nu een offerte bij ons aan, en wij komen graag uw huidige cv-ketel vervangen voor een modern model. Daarbij vervangen wij altijd ook alle materialen in een straal van één meter rondom de cv-ketel. Zo bent u verzekerd van het hoogste rendement, en heeft u altijd een feilloos werkende installatie van ons.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Laat ons uw nieuwe badkamer en sanitair installeren

Aqua Meijers is een echte badkamerspecialist. Voor een installatiebedrijf in Den Haag dat ook veel weet van badkamer en sanitair bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. We gaan graag het gesprek met u aan om te kijken hoe we ook bij u thuis het meest optimaal gebruik kunnen maken van de badkamerruimte.

Wij specialiseren ons in het bouwen en verbouwen van badkamers. Daarbij kiezen we altijd voor de beste materialen en de nieuwste modellen. Zo kunt u zorgeloos blijven genieten, ook op de lange termijn. Vraag nu een offerte op maat aan. Binnenkort geniet u van de badkamer van uw dromen.

Dakbedekking en zinkwerk

Als uw oude dak toe is aan vervanging, belt u Aqua Meijers: het beste installatiebedrijf in Den Haag. Wij verzorgen een nieuw dak voor u van hoge kwaliteit. Onze monteurs hebben vele jaren ervaring met het repareren van bestaande daken, maar ook met het aanbrengen van geheel nieuwe daken. Daarmee is uw huis water- en sneeuwdicht en uitermate goed geïsoleerd.

Op basis van uw woning situatie en uw voorkeuren gebruiken wij de juiste materialen en technieken om uw dakbedekking zo optimaal mogelijk vorm te geven.

Problemen met riolering

Is uw riool verstopt? Bel dan uw lokale rioleringexpert Aqua Meijers. Ons team van ervaren monteurs komt direct naar u toe om het probleem te verhelpen. Een verstopt riool kan veel schade veroorzaken, dus het is zaak om bij een verstopping direct contact op te nemen.

Ook voor het (preventief) mechanisch reinigen van het riool en voor het aanleggen van nieuwe riolering bent u bij ons aan het juiste adres. Door regelmatig onderhoud en het vervangen van oude rioleringen met nieuwe en hoogwaardige materialen houden we het riool altijd in goede staat. Zo voorkomen we dat er plotseling een probleem op kan treden.

Woningventilatie

Een ventilatiebox vervangen, of nieuwe ventilatiesystemen vervangen? Aqua Meijers helpt u er graag bij. Daarmee bent u verzekerd van verse lucht in uw woning of kantoor. Een gezond binnenklimaat draagt veel bij aan uw gezondheid en houdt u scherp gedurende de dag.

Aqua Meijers werkt met de nieuwe Itho ventilatiebox. Die is eenvoudig te bedienen, maakt weinig geluid en is zeer onderhoudsarm. Door deze ventilatie 24 uur per dag te laten draaien houdt u de woonkamer, keuken of badkamer altijd fris.

UW INSTALLATIEBEDRIJF IN DEN HAAG

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

KOM NAAR AQUA MEIJERS, INSTALLATIEBEDRIJF IN DEN HAAG

Heeft u interesse in onze diensten? Onze ervaren monteurs staan klaar om installatiewerk in Den Haag voor u te verrichten. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Graag kijken we samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Vertrouwde samenwerkingen met