Installatiebedrijf Katwijk

Een betrouwbaar installatiebedrijf in Katwijk? Kom dan naar Aqua Meijers. Wij zijn al meer dan tien jaar actief in de regio Noord- en Zuid-Holland, en we zijn gespecialiseerd op het gebied van loodgieterij en installatietechniek. Dat betekent dat u bij ons terecht kan voor al uw werk aan cv-installaties, dakbedekking en zinkbedekking, en badkamer en sanitair. Maar ook voor werk en onderhoud aan de riolering of voor het installeren van ventilatie in uw woning bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u een klus voor een professioneel installatiebedrijf? Onze monteurs komen graag bij u langs. Bel nu naar Aqua Meijers voor al uw vragen, of neem contact met ons op via de website.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

AQUA MEIJERS: SPECIALISATIE IN INSTALLATIE

Installatiebedrijf Aqua Meijers werkt vanuit het prachtige Voorschoten in heel Noord- en Zuid-Holland. Onze expertise gaat van loodgieterswerk – werk aan leidingen en cv-ketels – tot installatietechniek. U kunt bij ons terecht voor:

Met tien ervaren loodgieters en monteurs hebben wij alle kennis en ervaring in huis om ook uw klus tot een succes te maken. Van particulieren tot grote ondernemingen: Aqua Meijers staat voor u klaar. Wij noemen ons dan ook met recht het beste installatiebedrijf in Katwijk en omgeving.

EEN CV-INSTALLATIE VAN AQUA MEIJERS

Wilt u een cv-ketel bij u thuis laten vervangen? De monteurs van Aqua Meijers helpen u met het kiezen van de juiste cv-ketel voor uw gebruik en eisen. Met een van onze nieuwe hr-ketels kunt u veel besparen op uw stroomrekening.

Nu de zorgen rondom het milieu steeds concretere eisen aan beginnen te nemen, merken ook wij dat mensen ernaar streven om hun huishouden zuiniger en efficiënter in te richten. Een moderne cv-ketel is daar een goede eerste stap voor. Zeker nu de energie- en gasprijzen blijven stijgen verdient een nieuwe moderne ketel zichzelf binnen de kortste keren terug!

Wilt u uw cv-ketel laten vervangen door een gloednieuw model? Vraag nu een offerte bij ons aan en wij komen graag bij u langs. Daarbij vervangen wij altijd alle materialen in een straal van één meter rondom de cv-ketel. Zo bent u verzekerd van goede isolatie en het hoogste rendement, en heeft u altijd een feilloos werkende installatie bij u thuis.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Fijne ventilatie in uw woning of kantoor

Een ventilatiesysteem vervangen of nieuwe ventilatiesystemen laten plaatsen? Wij helpen u er natuurlijk graag mee. Aqua Meijers zorgt ervoor dat u overal en altijd frisse lucht heeft – in huis of bij u op kantoor. Met een gezond binnenklimaat blijft u fit en gezond.

Aqua Meijers plaatst bijvoorbeeld graag een nieuwe ventilatiebox van Itho. Die is fijn in gebruik, geruisloos en bovendien in kapot te krijgen. U kunt deze ventilatie 24 uur per dag aan laten staan, zodat er altijd genoeg frisse lucht is.

Dakbedekking en zinkwerk

Is het oude dak toe aan vernieuwing? Bel dan naar Aqua Meijers. Wij zijn een gerenommeerd installatiebedrijf in Katwijk, en komen graag een mooi nieuw dak bij u leggen. Wij hebben tien ervaren monteurs in huis, die precies weten hoe een dak gerepareerd of gelegd moet worden. Met een dak van Aqua Meijers is uw huis beter geïsoleerd, en geheel water- en sneeuwvrij.

Onze monteurs komen graag bij u langs om te kijken naar de situatie bij u thuis. Op basis daarvan, maar ook op basis van uw voorkeuren en wensen, gebruiken wij de geschikte materialen en technieken om uw dakbedekking in optimale staat te brengen.

Laat ons uw nieuwe badkamer en sanitair installeren

Aqua Meijers is een echte badkamerspecialist. Voor een installatiebedrijf in Katwijk dat ook veel weet van badkamer en sanitair bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. We gaan graag het gesprek met u aan om te kijken hoe we ook bij u thuis het meest optimaal gebruik kunnen maken van de badkamerruimte.

Wij specialiseren ons in het bouwen en verbouwen van badkamers. Daarbij kiezen we altijd voor de beste materialen en de nieuwste modellen. Zo kunt u zorgeloos blijven genieten, ook op de lange termijn. Vraag nu een offerte op maat aan. Binnenkort geniet u van de badkamer van uw dromen.

Problemen met riolering?

Problemen met het riool heeft u waarschijnlijk niet vaak. Maar gaat het een keer mis, dan wilt u dat er een expert klaarstaat om u te helpen! Wij zijn die expert. Ons team ervaren installateurs komt meteen naar u toe om een probleem met de riolering te verhelpen. Daarbij werken we snel en efficiënt om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wilt u het riool door ons laten reinigen en controleren, dan doen wij dat graag voor u. Dankzij de (preventieve) mechanische reiniging wordt zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderd. Regelmatig onderhoud betekent dat een verstopping geen kans krijgt. Het vervangen van oude stukken riool met nieuwe, hoogwaardige materialen betekent dat het afvoersysteem in optimale staat blijft.

UW INSTALLATIEBEDRIJF IN KATWIJK

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

KOM NAAR AQUA MEIJERS, INSTALLATIEBEDRIJF IN KATWIJK

Aqua Meijers is een begrip in de regio. Voor een installatiebedrijf in Katwijk of omgeving bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Heeft u onze diensten nodig, heeft u vragen, of wilt u meteen een offerte aanvragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen per telefoon of via de website. We kijken graag wat we voor u mogen betekenen.

Vertrouwde samenwerkingen met