Installatiebedrijf Nieuw Vennep

Aqua Meijers is een betrouwbaar en ervaren installatie bedrijf in Nieuw Vennep. Wij zijn gespecialiseerd in cv-installaties, dakbedekking en zinkbedekking, en badkamer en sanitair. Ook voor werk en onderhoud aan de riolering of voor het installeren van ventilatie in uw woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u een professioneel en ervaren installatiebedrijf nodig? Onze installateurs komen graag bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bel direct naar Aqua Meijers voor al uw vragen, of om direct een offerte bij ons aan te vragen.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

AQUA MEIJERS: GESPECIALISEERD IN INSTALLATIETECHNIEK

Aqua Meijers is gevestigd in Voorschoten. Vanuit die vestiging werken wij al bijna een decennium in heel Noord- en Zuid-Holland. Onze brede expertise strekt zich uit van loodgieterswerk tot installatietechniek. Naast problemen met water- en gasleidingen, lekkages en verstoppingen, kunt u bij ons dan ook terecht voor:

Onze ervaren en vakkundige medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis die nodig is om uw klus tot een groot succes te maken. Of het nu gaat om particulieren of om grote ondernemingen of vastgoedbeheerders: Aqua Meijers is er voor u. Wij noemen ons dan ook met trots het meest betrouwbare installatiebedrijf in Nieuw Vennep en omgeving.

EEN CV-INSTALLATIE VAN AQUA MEIJERS

Wilt u een cv-ketel bij u thuis laten vervangen? De monteurs van Aqua Meijers helpen u met het kiezen van de juiste cv-ketel voor uw gebruik en eisen. Met een van onze nieuwe hr-ketels kunt u veel besparen op uw stroomrekening.

Nu de zorgen rondom het milieu steeds concretere eisen aan beginnen te nemen, merken ook wij dat mensen ernaar streven om hun huishouden zuiniger en efficiënter in te richten. Een moderne cv-ketel is daar een goede eerste stap voor. Zeker nu de energie- en gasprijzen blijven stijgen verdient een nieuwe moderne ketel zichzelf binnen de kortste keren terug!

Wilt u uw cv-ketel laten vervangen door een gloednieuw model? Vraag nu een offerte bij ons aan en wij komen graag bij u langs. Daarbij vervangen wij altijd alle materialen in een straal van één meter rondom de cv-ketel. Zo bent u verzekerd van goede isolatie en het hoogste rendement, en heeft u altijd een feilloos werkende installatie bij u thuis.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Laat ons uw nieuwe badkamer en sanitair inrichten

Uw badkamer of sanitair vervangen – dat laat u natuurlijk door Aqua Meijers doen. Als installatiebedrijf in Nieuw Vennep werken wij ook graag bij u in de badkamer of het toilet. We hebben een ruim assortiment met de mooiste producten, waarmee we uw badkamerruimte omtoveren tot een prachtige, fijne ruimte.

Wij specialiseren ons in het bouwen en verbouwen van badkamers en toiletten voor particulieren of bedrijven. U hebt de keuze uit al onze mooie badkamer- en sanitairoplossingen. Door gebruik te maken van spullen van de beste kwaliteit, blijft u ook in de toekomst genieten van een mooie badkamer.

Vraag nu een offerte op maat bij ons aan, en wij bespreken samen met u wat we voor u kunnen betekenen. De badkamer van uw dromen is binnen handbereik.

Goede woningventilatie in woning of kantoor

Frisse lucht is van groot belang in uw woning of kantoor. In ruimtes waar u veel tijd doorbrengt is het dan ook verstandig om de luchtvoorziening zo goed mogelijk te regelen. Dat kan aan de hand van een ventilatiesysteem. Aqua Meijers helpt u graag met het vervangen van uw huidige ventilatie, of met het installeren van een geheel nieuwe ventilatiebox.

Zo plaatsen wij graag de gloednieuwe ventilatiebox van het merk Itho. Dit systeem is niet alleen geruisloos en zuinig, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Er is nauwelijks onderhoud aan nodig, wat de jaarlijkse kosten erg laag houdt – zelfs als u de ventilatie 24 uur per dag aan laat staan. Heeft u interesse in onze ventilatiesystemen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Dakbedekking en zinkwerk

Is het oude dak toe aan vernieuwing? Bel dan naar Aqua Meijers. Wij zijn een gerenommeerd installatiebedrijf in Nieuw Vennep, en komen graag een mooi nieuw dak bij u leggen. Wij hebben tien ervaren monteurs in huis, die precies weten hoe een dak gerepareerd of gelegd moet worden. Met een dak van Aqua Meijers is uw huis beter geïsoleerd, en geheel water- en sneeuwvrij.

Onze monteurs komen graag bij u langs om te kijken naar de situatie bij u thuis. Op basis daarvan, maar ook op basis van uw voorkeuren en wensen, gebruiken wij de geschikte materialen en technieken om uw dakbedekking in optimale staat te brengen.

Problemen met riolering?

Problemen met het riool heeft u waarschijnlijk niet vaak. Maar gaat het een keer mis, dan wilt u dat er een expert klaarstaat om u te helpen. Wij zijn die expert. Ons team ervaren installateurs komt meteen naar u toe om een probleem met de riolering te verhelpen. Daarbij werken we snel en efficiënt om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wilt u het riool door ons laten reinigen en controleren, dan doen wij dat graag voor u. Dankzij de (preventieve) mechanische reiniging wordt zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderd. Regelmatig onderhoud betekent dat een verstopping geen kans krijgt. Het vervangen van oude stukken riool met nieuwe, hoogwaardige materialen betekent dat het afvoersysteem in optimale staat blijft.

UW INSTALLATIEBEDRIJF IN NIEUW VENNEP

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

KOM NAAR AQUA MEIJERS, INSTALLATIEBEDRIJF IN NIEUW VENNEP

Aqua Meijers is hét installatiebedrijf in Nieuw Vennep en omgeving. Heeft u interesse in de diensten van onze installateurs? Wij staan klaar om uw klus voor u uit te voeren. Neem nu contact met ons op en vraag naar de voorwaarden. We kijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Vertrouwde samenwerkingen met