Installatiebedrijf regio Leiden

Zoekt u een installatiebedrijf in regio Leiden? Aqua Meijers is gespecialiseerd in het installeren van cv-installaties, leidingwerk, dakbedekking en sanitair. Met veel ervaring en passie gaan we bij u thuis of bij uw bedrijf aan de slag.

Heeft u een klus voor een professioneel installatiebedrijf? Onze monteurs komen graag bij u langs. Bel nu naar Aqua Meijers voor al uw vragen, of neem contact met ons op via de website.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

DE SPECIALIST OP ALLE VLAKKEN VAN DE INSTALLATIETECHNIEK

Aqua Meijers is al tien jaar specialist op het gebied van loodgieterij en installatietechniek. Wat betekent dat? Als allround installatiebedrijf komen we bij u langs voor problemen met water- en gasleidingen, maar staan we ook klaar om de volgende klussen uit te voeren:

Onze tien ervaren en vakkundige monteurs hebben specialistische kennis en ervaring, en staan klaar om u te helpen met uw aanvraag. Dat doen we zowel voor particulieren als voor grote ondernemingen en vastgoedbeheerders. Klop dus aan bij Aqua Meijers: het beste installatiebedrijf in regio Leiden.

EEN CV-KETEL INSTALLEREN DOEN WIJ MET PLEZIER VOOR U

Wilt u een cv-ketel bij u thuis laten vervangen? De monteurs van Aqua Meijers helpen u met het kiezen van de juiste cv-ketel voor uw gebruik en eisen. Met een van onze nieuwe hr-ketels kunt u veel besparen op uw stroomrekening.

Nu de zorgen rondom het milieu steeds concretere eisen aan beginnen te nemen, merken ook wij dat mensen ernaar streven om hun huishouden zuiniger en efficiënter in te richten. Een moderne cv-ketel is daar een goede eerste stap voor. Zeker nu de energie- en gasprijzen blijven stijgen verdient een nieuwe moderne ketel zichzelf binnen de kortste keren terug!

Wilt u uw cv-ketel laten vervangen door een gloednieuw model? Vraag nu een offerte bij ons aan en wij komen graag bij u langs. Daarbij vervangen wij altijd alle materialen in een straal van één meter rondom de cv-ketel. Zo bent u verzekerd van goede isolatie en het hoogste rendement, en heeft u altijd een feilloos werkende installatie bij u thuis.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers: De specialist in installaties

Installatiebedrijf Aqua Meijers werkt vanuit het prachtige Voorschoten in heel Noord- en Zuid-Holland. Onze expertise gaat van loodgieterswerk – werk aan leidingen en cv-ketels – tot installatietechniek. U kunt bij ons terecht voor:

Met tien ervaren loodgieters en monteurs hebben wij alle kennis en ervaring in huis om ook uw klus tot een succes te maken. Van particulieren tot grote ondernemingen: Aqua Meijers staat voor u klaar. Wij noemen ons dan ook met recht het beste installatiebedrijf in regio Leiden

Als uw oude dak toe is aan vervanging, belt u Aqua Meijers: het beste installatiebedrijf in regio Leiden. Wij verzorgen een nieuw dak voor u van hoge kwaliteit. Onze monteurs hebben vele jaren ervaring met het repareren van bestaande daken, maar ook met het aanbrengen van geheel nieuwe daken. Daarmee is uw huis weer helemaal water- en sneeuwdicht en uitermate goed geïsoleerd.

Op basis van uw woning situatie en uw voorkeuren gebruiken wij de juiste materialen en technieken om uw dakbedekking zo optimaal mogelijk vorm te geven.

Is uw riool verstopt? Bel dan uw lokale rioleringexpert Aqua Meijers. Ons team van ervaren monteurs komt direct naar u toe om het probleem te verhelpen. Een verstopt riool kan veel schade veroorzaken, dus het is zaak om bij een verstopping direct contact op te nemen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wilt u het riool door ons laten reinigen en controleren, dan doen wij dat graag voor u. Dankzij de (preventieve) mechanische reiniging wordt zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderd. Regelmatig onderhoud betekent dat een verstopping geen kans krijgt. Het vervangen van oude stukken riool met nieuwe, hoogwaardige materialen betekent dat het afvoersysteem in optimale staat blijft.

Een ventilatiebox vervangen, of nieuwe ventilatiesystemen vervangen? Aqua Meijers helpt u er graag bij. Daarmee bent u verzekerd van verse lucht in uw woning of kantoor. Een gezond binnenklimaat draagt veel bij aan uw gezondheid en houdt u scherp gedurende de dag.

Aqua Meijers werkt met de nieuwe Itho ventilatiebox. Die is eenvoudig te bedienen, maakt weinig geluid en is zeer onderhoudsarm. Door deze ventilatie 24 uur per dag te laten draaien houdt u de woonkamer, keuken of badkamer altijd fris.

UW INSTALLATIEBEDRIJF IN REGIO LEIDEN

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

KOM NAAR AQUA MEIJERS, INSTALLATIEBEDRIJF IN REGIO LEIDEN

Heeft u interesse in onze diensten? Onze ervaren monteurs staan klaar om installatiewerk in regio Leiden voor u te verrichten. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Graag kijken we samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Vertrouwde samenwerkingen met