Installatiebedrijf Voorburg

Bent u op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Voorburg? Aqua Meijers is een installatiebedrijf in Voorburg dat is gespecialiseerd in cv-ketels, dakbedekking, zinkbedekking en sanitair. Zelfs voor werk of onderhoud aan riolering en woningventilatie kunt u bij ons terecht.

Zit u met een probleem of heeft u een bepaalde wens? Onze installateurs hebben veel kennis van zaken Met passie voor en veel ervaring in installatiewerk en loodgieterij kunnen wij u helpen om uw wensen te realiseren.

Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u meteen een offerte bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

AQUA MEIJERS: GESPECIALISEERD IN INSTALLATIETECHNIEK

Aqua Meijers is gevestigd in Voorschoten. Al bijna tien jaar lang zijn wij de specialist in de regio op het gebied van installatietechniek en loodgieterij.

Als installatiebedrijf hebben wij een zeer brede expertise op het gebied van installatietechniek. Naast problemen met water- en gasleidingen, lekkages en verstoppingen, kunt u bij ons voor de volgende zaken terecht:

Met tien ervaren en vakkundige medewerkers hebben wij alle kennis en ervaring in huis die nodig om iedere klus tot een groot succes te maken. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen – en natuurlijk om alle installatiewerkzaamheden voor u uit te voeren. Of het nu gaat om particulieren of om grote ondernemingen of vastgoedbeheerders: Aqua Meijers staat voor u klaar. Wij mogen ons dan ook met trots het meest betrouwbare installatiebedrijf in Voorburg en omgeving noemen.

EEN CV-KETEL INSTALLEREN DOEN WIJ GRAAG VOOR U

Wilt u een cv-ketel bij u thuis laten vervangen? De monteurs van Aqua Meijers helpen u met het kiezen van de juiste cv-ketel voor uw gebruik en eisen. Met een van onze nieuwe hr-ketels kunt u veel besparen op uw stroomrekening.

Nu de zorgen rondom het milieu steeds concretere eisen aan beginnen te nemen, merken ook wij dat mensen ernaar streven om hun huishouden zuiniger en efficiënter in te richten. Een moderne cv-ketel is daar een goede eerste stap voor. Zeker nu de energie- en gasprijzen blijven stijgen verdient een nieuwe moderne ketel zichzelf binnen de kortste keren terug!

Wilt u uw cv-ketel laten vervangen door een gloednieuw model? Vraag nu een offerte bij ons aan en wij komen graag bij u langs. Daarbij vervangen wij altijd alle materialen in een straal van één meter rondom de cv-ketel. Zo bent u verzekerd van goede isolatie en het hoogste rendement, en heeft u altijd een feilloos werkende installatie bij u thuis.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Laat ons uw nieuwe badkamer en sanitair installeren

Uw badkamer of sanitair vervangen – dat laat u natuurlijk door Aqua Meijers doen. Als installatiebedrijf in Voorburg werken wij ook graag bij u in de badkamer of het toilet. We hebben een ruim assortiment met de mooiste producten, waarmee we uw badkamerruimte omtoveren tot een prachtige, fijne ruimte.

Wij specialiseren ons in het bouwen en verbouwen van badkamers en toiletten voor particulieren of bedrijven. U hebt de keuze uit al onze mooie badkamer- en sanitairoplossingen. Door gebruik te maken van spullen van de beste kwaliteit, blijft u ook in de toekomst genieten van een mooie badkamer.

Vraag nu een offerte op maat bij ons aan, en wij bespreken samen met u wat we voor u kunnen betekenen. De badkamer van uw dromen is binnen handbereik.

Goede woningventilatie

Een ventilatiesysteem vervangen of nieuwe ventilatiesystemen laten plaatsen? Wij helpen u er natuurlijk graag mee. Aqua Meijers zorgt ervoor dat u overal en altijd frisse lucht heeft – in huis of bij u op kantoor. Met een gezond binnenklimaat blijft u fit en gezond.

Aqua Meijers plaatst bijvoorbeeld graag een nieuwe ventilatiebox van Itho. Die is fijn in gebruik, geruisloos en bovendien in kapot te krijgen. U kunt deze ventilatie 24 uur per dag aan laten staan, zodat er altijd genoeg frisse lucht is.

Dakbedekking en zinkwerk

Is het oude dak toe aan vernieuwing? Bel dan naar Aqua Meijers. Wij zijn een gerenommeerd installatiebedrijf in Voorburg, en komen graag een mooi nieuw dak bij u leggen. Wij hebben tien ervaren monteurs in huis, die precies weten hoe een dak gerepareerd of gelegd moet worden. Met een dak van Aqua Meijers is uw huis beter geïsoleerd, en geheel water- en sneeuwvrij.

Onze monteurs komen graag bij u langs om te kijken naar de situatie bij u thuis. Op basis daarvan, maar ook op basis van uw voorkeuren en wensen, gebruiken wij de geschikte materialen en technieken om uw dakbedekking in optimale staat te brengen.

Problemen met riolering?

Is het riool verstopt? Aqua Meijers staat voor u klaar. Wij zijn de rioolexpert van Noord- en Zuid-Holland, en ons team van ervaren monteurs komt direct naar u toe vanuit Voorschoten om het probleem te verhelpen. Een verstopt riool kan veel schade veroorzaken, dus het is zaak om bij een verstopping direct contact op te nemen.

Ook voor het (preventief) mechanisch reinigen van het riool en voor het aanleggen van nieuwe riolering bent u bij ons aan het juiste adres. Door regelmatig onderhoud en het vervangen van oude rioleringen met nieuwe en hoogwaardige materialen houden we het riool altijd in goede staat. Zo voorkomen we dat er plotseling een probleem op kan treden.

UW INSTALLATIEBEDRIJF IN VOORBURG

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

KOM NAAR AQUA MEIJERS, INSTALLATIEBEDRIJF IN VOORBURG

Heeft u interesse in onze diensten of producten? Onze ervaren monteurs staan klaar om installatiewerk in Voorburg voor u te verrichten. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Vertrouwde samenwerkingen met