Loodgieter Den Haag

Heeft u last van een verstopping? Lekt het dak, of is er iets mis met de watertoevoer of de riolering? Geen paniek! Bel snel naar Aqua Meijers. Wij staan klaar om alle problemen met uw dak, met leidingen en riolering en met de cv-ketel op te lossen.

Aqua Meijers is een ervaren loodgieter in Den Haag. Kwaliteit, vakmanschap en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Van onderhoud tot reparatie, onze ervaren en vakkundige specialisten helpen u graag met het oplossen van uw probleem.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

LOODGIETERS DIRECT BIJ SPOED

Lekkage in Den Haag? Stopt de cv-ketel ermee, of heeft u last van een verstopping? Dat kan heel vervelend zijn. Het liefst wilt u dat de loodgieter uw probleem binnen 24 uur op komt lossen. Op die manier wordt de kans op waterschade zoveel mogelijk voorkomen, en heeft u zo min mogelijk last van het probleem.

Als u op zoek bent naar een loodgieter in Den Haag en omstreken die met spoed langs kan komen, hoeft u niet verder te zoeken. Bij Aqua Meijers bent u aan het goede adres voor al uw spoedklussen. Bij ons kunt u dag en nacht terecht voor directe hulp.

Of het nu gaat om een probleem met waterleidingen, gasleidingen of verwarmingsinstallaties: de vakkundige loodgieters van Aqua Meijers hebben jaren de kennis en ervaring in huis om uw probleem snel op te lossen. Dat doen we zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.

REGELMATIG ONDERHOUD

Het liefst voorkomt u natuurlijk dat er problemen ontstaan waarvoor u een loodgieter nodig heeft. De beste manier om dat te doen is door regelmatig onderhoud te plegen aan uw leidingen. Aqua Meijers reinigt tijdens een onderhoudsbeurt alle water- en warmteleidingen. Vinden we beschadigingen of zwakke punten in de leiding, zoals scheuren en gaatjes? Dan lossen we die direct op.

Wij raden aan dat u uw leidingwerk eens per jaar laat controleren. Zo houdt u uw waterleidingen en verwarmingsinstallatie in goede staat, voorkomt u ongewenste geuren en andere gebreken. Zo kunt u vervelende en kostbare problemen voorkomen. Meer weten over onderhoud? Neem dan contact met ons op,

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers: een allround loodgietersbedrijf

Bij Aqua Meijers doen we niet alleen loodgieterswerk, maar ook alles van cv-installatie en onderhoud tot lood- en zinkwerk en dakbedekking. Onze vakmannen denken graag met u mee over de beste oplossing, en voeren die vervolgens op een snelle en nette wijze uit.

Ook zetten wij onze kennis en ervaring in om badkamers en sanitair te bouwen en te vernieuwen. Wilt u de stijl van de badkamer veranderen, of wilt u de huidige badkamer op een meer efficiënte manier inrichten? Daar helpt Aqua Meijers u graag bij. In ons ruime assortiment hebben we prachtige modellen van alle bekende merken. Door gebruik te maken van de best mogelijke materialen kunt u ook op de lange termijn blijven genieten van een stijlvolle en functionele badkamer.

Ervaring en professionaliteit staan centraal

Aqua Meijers is gevestigd in Voorschoten. en is actief in heel Noord- en Zuid-Holland. Ook voor een loodgieter Den Haag kunt u dus prima bij ons terecht. Wij bestaan al sinds 2010. In de afgelopen tien jaar zijn wij langzaam uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met 10 ervaren loodgieters en vakdeskundigen in dienst. Van kleine opdrachten voor particulieren tot grote klussen voor ondernemingen en vastgoedbeheerders: er is niets dat wij niet aankunnen.

Bij al onze projecten streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen. Dat doen we onder andere door de kennis van onze monteurs op peil te houden, zodat zij u altijd van deskundig advies kunnen voorzien.

ONZE LOODGIETER DIENSTEN IN DEN HAAG

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Heeft u met spoed een Loodgieter in Den Haag nodig om een probleem in huis op te lossen?
Of wilt u meer weten over Aqua Meijers, en heeft u vragen over de manier waarop wij te werk gaan?
Neem dan nu contact met ons op per telefoon of via de website. Een van onze medewerkers staat u graag te woord,
en legt u graag alles uit over ons bedrijf en de werkzaamheden die wij uitvoeren.

Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen?
Vul het aanvraagformulier op de website in, en wij stellen razendsnel een geheel vrijblijvende scherpe offerte voor u op.

Vertrouwde samenwerkingen met