Loodgieter Leiden Lekkage

Lekkage van het dak? Of komt het water u tot de enkels vanwege een verstopping? Aqua Meijers staat voor u klaar. Belt u ons, dan is er geen reden voor paniek. Onze loodgieters staan voor u klaar om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Als u zit met een probleem waar spoed bij is, neem dan meteen contact met ons op.

Aqua Meijers is een ervaren loodgieter in Leiden bij lekkage. Voor ons staan kwaliteit, vakmanschap en transparantie op de eerste plaats. Zowel voor onderhoud als voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn direct ter plaatse, dus neem direct contact met ons op.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

SPOED BIJ EEN LEKKAGE IN LEIDEN? BEL AQUA MEIJERS

Heeft u last van lekkage in Leiden of omstreken? Dat is vervelend. Aqua Meijers staat voor u klaar om lekkage of andere problemen op te lossen. Als uw verwarmingsketel er opeens mee stopt, als u een verstopping heeft in de keuken of badkamer, of als u zit met een ander probleem, bijvoorbeeld in de riolering – wij zijn er voor u. Natuurlijk verwacht u dat het probleem binnen een werkdag opgelost kan worden, en wij gaan zeker aan de slag om dat mogelijk te maken. Hoe sneller de loodgieter in actie komt, hoe minder last u heeft – en hoe minder schade er kan ontstaan.

Voor een loodgieter in Leiden die bij lekkage die snel langskomt en de problemen op professionele wijze oplost, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dag in dag uit beschikbaar om u te hulp te komen.

Onze loodgieters zijn stuk voor stuk ervaren en opgeleid. Problemen met de leidingen of de verwarming: u kunt vertrouwen op onze expertise. Wij voeren reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten.

ONDERHOUD VOORKOMT PROBLEMEN

Het is erg fijn om te weten dat u voor urgente problemen altijd bij Aqua Meijers terecht kan. Maar liever voorkomt u natuurlijk dat er een probleem ontstaat. Regelmatig onderhoud is de beste manier om de kans dat er iets misgaan te beperken. Daar helpen wij u uiteraard ook graag bij. Daarbij reinigen we al uw leidingen. Kleine beschadigingen, scheurtjes of gaten verhelpen we meteen tijdens de onderhoudsbeurt, zodat die niet tot grotere problemen kunnen leiden

Ons advies is om de leidingen eens per jaar na te laten lopen. Zo houdt u de leidingen en verwarming in goede staat, en voorkomt u het ontwikkelen van nare geuren en gebreken die uw installaties minder effectief doen werken. Uiteindelijk kunt u op die manier kostbare en lastige problemen voorkomen. Dat scheelt geld – en overlast. Wilt u meer weten over onze diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen!

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Allround loodgieter werk van Aqua Meijers

Van badkamer tot sanitair, van dakbedekking tot het installeren en onderhouden van de cv-ketel: Aqua Meijers is niet zomaar een loodgietersbedrijf, maar een allround installatiebedrijf. Onze experts zijn altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied en denken met u mee over de beste oplossing voor uw huis of uw bedrijfspand.

Wij bekijken samen met u wat u gedaan wilt krijgen, en overleggen met u over uw wensen en eisen. Door met aandacht met u mee te denken, kunnen we samen tot de beste oplossing komen. Die voeren we vervolgens snel en netjes uit. Daarbij maken we gebruik van ons ruime assortiment, waarin alleen de mooiste producten van de beste merken zijn opgenomen. Door het gebruik van kwaliteitsproducten kunnen we garanderen dat u nog heel lang kunt blijven genieten van ons werk.

Kennis en expertise zijn van groot belang

Zoekt u een loodgieter in Leiden bij lekkage? Dan kunt u prima bij ons terecht. Vanuit Voorschoten bestrijkt Aqua Meijers heel Noord- en Zuid-Holland. Ook bij u zijn we dus snel ter plekke.

Aqua Meijers bestaat al sinds 2010. Gedurende de afgelopen jaren zijn we maar zeker uitgegroeid tot een groot loodgietersbedrijf met 10 ervaren loodgieters. Daarbij nemen we alle klussen aan – van kleine klusjes voor particuliere klanten tot grote klussen voor ondernemingen en vastgoedbeheerders. Ook voor uw klus draaien wij onze hand dus niet om.

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij zorgen ervoor dat we goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van loodgieterij en installatietechniek, en we communiceren goed met onze klanten over hun wensen en eisen. Op die manier garanderen we dat we u altijd tevreden stellen.

ONZE LOODGIETER DIENSTEN IN LEIDEN

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

HEEFT U MET SPOED EEN LOODGIETER IN LEIDEN BIJ LEKKAGE NODIG?

Of bent u op zoek naar een installatiebedrijf dat met veel passie en expertise bij u thuis of bij uw bedrijf kan komen werken? Wij zijn blij dat u aan Aqua Meijers denkt. Neem gerust contact op met onze medewerkers, via het contactformulier op onze website. Samen kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u een offerte aanvragen?

Dat kan natuurlijk ook. Doe uw aanvraag via het contactformulier , en een van onze medewerkers neemt contact met u op met een scherp aanbod.

Vertrouwde samenwerkingen met