Loodgieter Leiden

Is er een verstopping bij u thuis? Als het dak lekt, of als er iets mis is met de watertoevoer of riolering, kan dat behoorlijk vervelend zijn. Maar met Aqua Meijers is er geen reden voor paniek. Onze vakkundige medewerkers lossen al uw problemen snel en vakkundig op. Of u nu zit met een lekkend dag, met gesprongen leidingen of met een cv-ketel die niet optimaal werkt – wij staan voor u klaar.

Aqua Meijers is een ervaren loodgieter in Leiden. Voor ons staan kwaliteit, vakmanschap en transparantie op de eerste plaats. Zowel voor onderhoud als voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn razendsnel ter plaatse, dus neem direct contact met ons op.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

LOODGIETER IN LEIDEN MET SPOED NODIG? BEL AQUA MEIJERS

Heeft u last van lekkage in Leiden of omstreken? Is uw cv-ketel er opeens mee gestopt, of is er een vervelende verstopping in uw keuken of badkamer? Bij Aqua Meijers begrijpen we precies hoe vervelend dat kan zijn. Natuurlijk wilt u dat het probleem binnen een werkdag opgelost kan worden. Hoe sneller de loodgieter in actie komt, hoe minder last u heeft – en hoe minder waterschade er kan ontstaan.

Voor een loodgieter in Leiden die me spoed langskomt en de problemen vakkundig oplost, bent u bij ons aan het juiste adres. Aqua Meijers lost al uw spoedklussen graag voor u op. Daarvoor zijn wij altijd beschikbaar.

Onze loodgieters zijn stuk voor stuk ervaren en getraind. Problemen met de waterleiding, de gasleiding of de verwarming: u kunt vertrouwen op onze expertise. Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten komen we graag langs.

ONDERHOUD VOORKOMT PROBLEMEN

Het is fijn om te weten dat u voor urgente problemen altijd bij Aqua Meijers terecht kan. Maar het liefst voorkomt u natuurlijk dat er überhaupt een probleem ontstaat. Goed en regelmatig onderhoud beperkt de kans dat er iets misgaat. Voor onderhoud van uw leidingen en systemen kunt u ons uiteraard ook inschakelen. Wij reinigen al uw water- en warmteleidingen. Beschadigingen, scheurtjes of gaten verhelpen we meteen tijdens de onderhoudsbeurt.

Ons advies is om de leidingen minstens eenmaal per jaar na te laten lopen. Op die manier houdt u de leidingen en verwarming altijd in goede conditie, voorkomt u nare geuren en gebreken die uw installaties minder effectief doen werken. Uiteindelijk kunt u op die manier kostbare en lastige problemen geheel voorkomen. Wilt u meer weten over onze onderhoudsservice? Dan kunt u contact met ons opnemen

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Allround loodgieter werk van Aqua Meijers

Loodgieterswerk is een belangrijke pijler van wat we bij Aqua Meijers doen, maar het is lang niet het enige. We zijn een allround installatiebedrijf, dus ook cv-installatie en -onderhoud, lood- en zinkwerk en dakbedekking valt onder onze expertise. Daarnaast komen we graag bij u langs als u werk in de badkamer wil laten verrichten, of als u een nieuwe en moderne sanitairoplossing wilt laten realiseren.

Onze experts bekijken uw probleem, of overleggen met u over uw wensen en eisen. Door met aandacht met u mee te denken, kunnen we samen tot de beste oplossing komen. Die voeren we vervolgens snel en netjes uit. Daarbij maken we gebruik van ons ruime assortiment, waarin alleen de mooiste producten van de beste merken zijn opgenomen. Door het gebruik van kwaliteitsproducten kunnen we garanderen dat u nog heel lang kunt blijven genieten van ons werk.

Kennis en expertise zijn van groot belang

Zoekt u een loodgieter in Leiden? Dan kunt u prima bij ons terecht. Vanuit Voorschoten bestrijkt Aqua Meijers heel Noord- en Zuid-Holland. Ook bij u zijn we dus snel ter plekke.

Aqua Meijers bestaat al sinds 2010. Het afgelopen decennium zijn we langzaam maar zeker uitgegroeid tot een groot loodgietersbedrijf met meer dan 10 ervaren loodgieters. Daarbij nemen we alle klussen aan – van kleine klusjes voor particuliere klanten tot grote klussen voor ondernemingen en vastgoedbeheerders.

Voor al onze projecten is het streven om onze klanten altijd naar tevredenheid te helpen. Door onze loodgieters goed te trainen en veel aandacht te besteden aan precisie en communicatie met de klant, kunnen we garanderen dat Aqua Meijers altijd kwaliteitswerk aflevert. Ook als u een loodgieter in Leiden zoekt met spoed, bent u bij ons aan het juiste adres.

ONZE LOODGIETER DIENSTEN IN LEIDEN

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Een loodgieter in Leiden met spoed? Of heeft u vragen over de manier waarop wij werken, en bent u benieuwd of Aqua Meijers u kan helpen? Bel ons direct op, of vul het contactformulier op de website in. Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan, en u alles uit te leggen over ons allround loodgietersbedrijf.

Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen?
Dat kan natuurlijk ook. Doe uw aanvraag via het contactformulier hieronder, en een van de onze medewerkers neemt contact met u op met een scherp aanbod.

Vertrouwde samenwerkingen met