Loodgieter Leiderdorp

Bij een verstopping of lekkage bel je direct de loodgieter. Daarvoor kun je het beste naar Aqua Meijers toe. Wij staan voor u klaar om alle problemen met lekkages en verstoppingen, waterleidingen, gasleidingen en cv-ketels op te lossen. Geen paniek dus!

Aqua Meijers is een loodgieter in Leiderdorp. Wij zijn actief in de hele regio Noord- en Zuid-Holland, waar we spoedklussen oplossen maar ook graag langskomen om u te helpen met het installeren van sanitair, het vernieuwen van de badkamer of het leggen van dakbedekking. Onze ervaren monteurs en technici werken snel en efficiënt, en lossen uw probleem binnen een mum van tijd op.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

LOODGIETERS IN LEIDERDORP MET SPOED?

Heeft u last van lekkage in Leiderdorp? Is er een verstopping bij u thuis? Of wordt de verwarming in uw bedrijfspand niet meer warm? Een loodgieter in Leiderdorp met spoed is wat u nodig heeft. Neem dan onmiddellijk contact op met Aqua Meijers. Onze loodgieters komen graag bij u langs om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. In geval van spoed streven wij ernaar om binnen een dag bij u langs te komen. Dankzij onze razendsnelle service blijft de overlast beperkt.

Als u zoekt naar een loodgieter in Leiderdorp, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een spoedklus kunt u ons op iedere dag van de week bereiken. Water- of gasleidingen, problemen met cv-ketels of lekkages: onze loodgieters werken snel en secuur, en hebben de kennis en ervaring om uw probleem direct te verhelpen. Wij zetten ons graag in voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

REGELMATIG ONDERHOUD VOORKOMT PROBLEMEN

Uiteraard zorgt u er liever voor dat uw leidingen en uw cv-ketel in goede staat verkeren. Voorkomen is immers beter dan genezen. Met een jaarlijkse controle van een van onze loodgieters kunt u veel problemen voorkomen. Het is dan ook aan te raden om een jaarlijkse onderhoudsbeurt te laten plegen. Aqua Meijers helpt u daar graag mee.

Tijdens een onderhoudsbeurt komen onze loodgieters langs om de leidingen en de cv-ketel te controleren. Zien we zwakke punten of beschadigingen aan leidingen, dan repareren we die direct. Ook zorgen we ervoor dat uw cv-ketel optimaal werkt. Daarmee neemt de kans op verstopping of lekkages en andere problemen sterk af. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via de website, of per telefoon.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Wij zijn een allround installatiebedrijf

Van badkamer tot sanitair, van dakbedekking tot het installeren en onderhouden van de cv-ketel: Aqua Meijers is niet zomaar een loodgietersbedrijf, maar een allround installatiebedrijf. Onze experts zijn altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied en denken met u mee over de beste oplossing voor uw huis of uw bedrijfspand.

Wilt u de badkamer laten vernieuwen, of is het sanitair toe aan vernieuwing? Onze medewerkers komen graag langs om uw woning of uw pand te moderniseren. Wij hebben een aantrekkelijke catalogus met daarin de mooiste modellen baden, douches, enzovoorts. Kijk eens rond op onze website, of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ervaring en passie voor het loodgietersvak

Voor een professionele loodgieter in Leiderdorp moet u bij Aqua Meijers zijn. Vanuit Voorschoten lossen wij sinds 2010 in heel Holland allerlei problemen met spoed op, en voeren wij installatiewerk uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf van 10 vakkundige loodgieters. Die voeren kleine en grote opdrachten uit, voor particulieren en voor grote ondernemingen en vastgoedbeheerders.

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij zorgen ervoor dat we goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van loodgieterij en installatietechniek, en we communiceren goed met onze klanten over hun wensen en eisen. Op die manier garanderen we dat we u altijd tevreden stellen.

ONZE LOODGIETER DIENSTEN IN LEIDERDORP

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Bent u op zoek naar een loodgieter in Leiderdorp?

Heeft u met spoed een loodgieter in Leiderdorp nodig? Of bent u op zoek naar een installatiebedrijf dat met veel passie en expertise bij u thuis of bij uw bedrijf kan komen werken? Wij zijn blij dat u aan Aqua Meijers denkt. Neem gerust contact op met onze medewerkers, via het contactformulier op onze website. Samen kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Vertrouwde samenwerkingen met