Loodgieter Leidschendam

Lekkage? Problemen met de water- of gasleiding, of met de cv-ketel? Aqua Meijers staat voor u klaar. Als u contact met ons opneemt, komen wij met spoed bij u langs om uw problemen op te lossen. Dat doen we snel, vakkundig en met veel aandacht. Zo weet u zeker dat u het probleem goed opgelost wordt.

Als allround installatiebedrijf is Aqua Meijers actief in de regio Noord- en Zuid-Holland. Ook voor een loodgieter Leidschendam bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een spoedklus kunt u ons direct bellen. Wij helpen u graag om het probleem op te lossen.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

LEKKAGE OF PROBLEMEN IN LEIDSCHENDAM? WIJ REPAREREN MET SPOED

Natuurlijk zit u niet te wachten op lekkage, storingen of andere problemen. Maar mocht het toch gebeuren dat er zich een probleem voordoet met de cv-ketel, of dat er een mankement optreedt met de gas- of waterleiding, dan weet u dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Aqua Meijers werkt altijd snel en effectief. Heeft u een vakkundige loodgieter nodig? Dan doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk bij u langs te komen en uw probleem op te lossen. Zo helpen we om de overlast te beperken en de schade binnen de perken te houden. Dat doen we zowel voor particulieren als voor grotere zakelijke klanten, want geen klus is ons te klein of te groot.

LAAT UW LEIDINGEN, DAK EN RIOLERING GOED ONDERHOUDEN

Als er een probleem ontstaat dat met spoed opgelost moet worden, is dat heel vervelend. Liever zorgen wij er samen met u voor dat mogelijke problemen nooit meer de kans krijgen om zich voor te doen. Met een regelmatige onderhoudsbeurt behoren veel spoedklussen tot het verleden. Aqua Meijers stuurt graag een vakkundige loodgieter langs om een onderhoudsbeurt uit te voeren aan gas- of waterleidingen of de cv-ketel.

Tijdens een onderhoudsbeurt van Aqua Meijers kijkt een van onze experts alle leidingen na. Zijn er kleine problemen (beschadigingen, zwakke punten in de leiding) dan lossen we die direct op. Met een enkele controle per jaar wordt de kans dat er iets misgaat gedurende het jaar een stuk kleiner. Wilt u meer weten over deze diensten? Vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden!

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers: een allround installatiebedrijf

Wij hebben veel expertise op het gebied van loodgieterij, maar daarnaast is Aqua Meijers ook een allround installatiebedrijf. Dat betekent dat onze experts ook in te zetten zijn voor andere installatie klussen, zoals het repareren of verzorgen van dakbedekking, het installeren van een cv-installatie, en het vernieuwen van uw sanitair.

Heeft u plannen om de badkamer te vernieuwen? Ook daarmee helpen onze medewerkers u graag. U profiteert van onze kennis en ervaring, en kunt bovendien kiezen uit een ruim assortiment van de mooiste badkamermeubels.

Passie voor het loodgieten

Voor een vakkundige en enthousiaste loodgieter Leidschendam moet u naar Aqua Meijers. Onze specialisten werken al tien jaar in de hele regio Noord- en Zuid-Holland aan kleine en grote klussen voor particulieren en zakelijke klanten. Snelheid, efficiëntie en enthousiasme voor ons werk staan daarbij centraal.

Voor ons is de klant koning. Dat betekent dat we altijd in overleg met u te werk gaan. Communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel: we nemen goed de tijd voor u, en we denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw wensen en eisen tot waarheid worden. Zo zorgen we er altijd voor dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten.

ONZE LOODGIETER DIENSTEN IN LEIDSCHENDAM

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Bent u op zoek naar een loodgieter in Leidschendam?

Voor een loodgieter in Leidschendam en omstreken bent u bij Aqua Meijers aan het juiste adres. Of het nu gaat om een spoedklus, om een onderhoudsbeurt of om een installatieklus, dan staan onze ervaren en enthousiaste medewerkers voor u klaar.

Wilt u gebruik maken van onze diensten, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen, of naar ons te bellen. Samen kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Vertrouwde samenwerkingen met