Loodgieter Nieuw Vennep

Heeft u last van een lekkage, of is er een verstopping in huis? Aqua Meijers komt u te hulp. Bel ons snel op, en wij komen uw probleem onmiddellijk oplossen. Of het nu gaat om leidingen, riolering of de cv-ketel: wij maken het binnen de kortste keren weer helemaal in orde.

Aqua Meijers is een professionele loodgieter in Nieuw Vennep en omgeving. Vakmanschap, kwaliteit en enthousiasme voor het werk staan bij ons centraal. Moet er met spoed iets worden gerepareerd? Wij zijn zo snel mogelijk ter plekke om u uit de brand te helpen

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

LOODGIETER IN NIEUW VENNEP MET SPOED?

Een loodgieter in Nieuw Vennep met spoed nodig? Als de verwarming niet meer werkt, of als u last heeft van een verstopping of van een lekkage in uw woning, wilt u dat er snel een professional ter plekke is om de situatie op te lossen. Aqua Meijers staat voor u klaar om al uw spoedklussen op te lossen. De meeste problemen kunnen wij moeiteloos binnen een dag voor u oplossen. Op die manier wordt de schade altijd beperkt gehouden, en heeft u weinig overlast van een probleem met de leidingen of met de cv-ketel.

Aqua Meijers werkt zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, zoals verhuurders en woningcorporaties. Onze vakkundige loodgieters brengen alle problemen met gas- en waterleidingen, cv-ketels en dakbedekkingen tot een goed einde.

LAAT UW GAS- EN WATERLEIDINGEN EN CV-KETEL REGELMATIG ONDERHOUDEN

Als loodgieter zijn we altijd snel ter plekke, maar liever nog voorkomen we natuurlijk dat er problemen ontstaan bij u thuis. Een jaarlijkse controle aan de leidingen en de cv-ketel kan veel problemen voorkomen. Aqua Meijers komt dan ook graag bij u langs voor een periodieke check. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we alle water- en warmteleidingen, en herstellen we beschadigingen en zwakke punten in de leidingen.

Eén controle per jaar is genoeg om uw verwarming, leidingen en dakbedekking in optimale staat te houden. We maken meteen een einde aan ongewenste geurtjes in de badkamer, en we voorkomen dat u plotseling voor een onverwacht probleem komt te staan. Meer weten over onze onderhoudsbeurten? Vul nu ons contactformulier in om meer informatie te krijgen over de diensten van Aqua Meijers.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers is een full service-installatiebedrijf

De experts van Aqua Meijers zijn breed inzetbaar, en hebben verstand van alle installatiewerken in en om het huis. Dat betekent dat u ons, naast klussen als loodgieter, ook in kunt schakelen voor het onderhoud van de cv-installatie, voor lood- en zinkwerk en voor het verzorgen van een goede dakbedekking.

Ook van badkamer en sanitair hebben wij veel verstand. Heeft u plannen om de badkamer te vernieuwen of gedeeltelijk te vervangen? Wilt u moderniseren, of bent u benieuwd naar een mooie en efficiënte oplossing voor bij u thuis? Een van onze medewerkers komt graag bij u langs om mee te denken over uw nieuwe badkamer of wc. Met de mooiste modellen en de beste materialen zorgen wij ervoor dat uw wensen en eisen werkelijkheid worden.

Jaren ervaring en passie voor loodgieterswerk

Aqua Meijers is gevestigd in Voorschoten. Met tien vakkundige loodgieters bestrijken we heel Noord- en Zuid-Holland. Sinds 2010 zorgen we ervoor dat al onze klanten met een tevreden gevoel achterblijven, of het nu gaat om een spoedklusje bij een particuliere klant of om grote zakelijke klussen.

Bij ons staat de klant altijd centraal. Door goede en heldere communicatie, door de juiste opleiding en bijscholing, en door enthousiaste en gepassioneerde medewerkers in te zetten, garanderen we dat ook u tevreden zult zijn met onze diensten.

ONZE LOODGIETERDIENSTEN IN NIEUW VENNEP

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Een loodgieter in Nieuw Vennep nodig?

Heeft u per direct een loodgieter nodig in Nieuw Vennep – met spoed? Bij Aqua Meijers kunt u terecht voor al uw spoedklussen op het gebied van water, gas en cv. Daarnaast zijn wij actief als allround installatiebedrijf.

Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen?
Wilt u een van onze medewerkers spreken? Bel ons nu op, of vul het contactformulier op de website in. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Vertrouwde samenwerkingen met