Loodgieter Oegstgeest

Een verstopping of lekkage? Dat is niet direct reden voor paniek! Bel snel Aqua Meijers, de loodgieter in Oegstgeest. Wij komen direct om de problemen met uw dak, met uw leidingen of met uw riolering of verwarming op te lossen.

Aqua Meijers is de beste loodgieter in Oegstgeest en omgeving. Wij zijn trots op onze kwaliteit en vakmanschap. Voor spoedreparatie en onderhoud bent u bij onze vakkundige experts aan het juiste adres. Wij helpen u graag om uw probleem tot snel en efficiënt op te lossen.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

LOODGIETER OEGSTGEEST MET SPOED? LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER!

Voor een loodgieter in Oegstgeest met spoed bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een verstopping van de leiding, een slecht werkende cv op een koude winterdag, of een lekkage die dreigt schade aan te richten in uw woning: wanneer er snel iemand ter plekke moet zijn, kunt u ons bellen.

Aqua Meijers is er voor al uw spoedklussen. Zaken waar direct een vakkundig loodgieter voor nodig is, lossen wij moeiteloos binnen een dag voor u oplossen. Zo houden we de overlast en schade beperkt. Aqua Meijers werkt graag voor particulieren en voor zakelijke
klanten. Geen klus is ons te klein – of te groot: uw probleem nemen wij altijd serieus.

REGELMATIG ONDERHOUD VAN HET GAS- EN WATERLEIDINGEN EN DE CV-KETEL

Als je er een probleem ontstaat dat met spoed opgelost moet worden, is dat heel vervelend. Liever zorgen wij er samen met u voor dat mogelijke problemen nooit de kans krijgen om zich voor te doen. Met een regelmatige onderhoudsbeurt behoren veel spoedklussen tot het verleden. Aqua Meijers stuurt graag een vakkundige loodgieter langs om een onderhoudsbeurt uit te voeren aan gas- of waterleidingen of de cv-ketel.

Tijdens zo’n onderhoudsbeurt kijken we naar de stand van zaken en doen we een uitgebreide check. Eventuele kleine problemen, zoals beschadigingen en zwakke punten in de leidingen, worden daarbij direct opgelost. Eén controle per jaar is al genoeg om de kans dat er iets misgaat aanzienlijk lager te maken. Meer weten over onze onderhoudsdiensten? Neem contact met ons op

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers: een allround installatiebedrijf

Wij hebben veel expertise op het gebied van loodgieterij, maar daarnaast is Aqua Meijers ook een allround installatiebedrijf. Dat betekent dat onze experts ook in te zetten zijn voor andere installatie klussen, zoals het repareren of verzorgen van dakbedekking, het installeren van een cv-installatie, en het vernieuwen van uw sanitair.

Heeft u plannen om de badkamer te vernieuwen? Ook daarmee helpen onze medewerkers u graag. U profiteert van onze kennis en ervaring, en kunt bovendien kiezen uit een ruim assortiment van de mooiste badkamermeubels.

Passie voor het loodgieten

Voor een vakkundige en enthousiaste loodgieter Oegstgeest moet u naar Aqua Meijers. Onze specialisten werken al tien jaar in de hele regio Noord- en Zuid-Holland aan kleine en grote klussen voor particulieren en zakelijke klanten. Snelheid, efficiëntie en enthousiasme voor ons werk staan daarbij centraal.

Voor ons is de klant koning. Dat betekent dat we altijd in overleg met u te werk gaan. Communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel: we nemen goed de tijd voor u, en we denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw wensen en eisen tot waarheid worden. Zo zorgen we er altijd voor dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten.

ONZE LOODGIETER DIENSTEN IN OEGSTGEEST

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Een loodgieter in Oegstgeest nodig?

Heeft u per direct een loodgieter in Oegstgeest met spoed nodig? Bij Aqua Meijers kunt u terecht voor al uw spoedklussen op het gebied van water, gas en cv. Daarnaast zijn wij actief als allround installatiebedrijf.

Wilt u een van onze medewerkers spreken? Bel ons nu op +31 (0)6 342 543 24 , of vul het contactformulier op de website in. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Vertrouwde samenwerkingen met