Loodgieter Rijnsburg

Is er een verstopping bij u thuis? Als het dak lekt, of als er iets mis is met de watertoevoer of riolering, kan dat behoorlijk vervelend zijn. Maar met Aqua Meijers is er geen reden voor paniek. Onze vakkundige medewerkers lossen al uw problemen snel en vakkundig op. Of u nu zit met een lekkend dag, met gesprongen leidingen of met een cv-ketel die niet optimaal werkt – wij staan voor u klaar.

Aqua Meijers is een ervaren loodgieter in Rijnsburg. Voor ons staan kwaliteit, vakmanschap en transparantie op de eerste plaats. Zowel voor onderhoud als voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn razendsnel ter plaatse, dus neem direct contact met ons op.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

BEL AQUA MEIJERS, DE LOODGIETER IN RIJNSBURG BIJ SPOED!

Voor een loodgieter in Rijnsburg met spoed bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een verstopping van de leiding, een slecht werkende cv op een koude winterdag, of een lekkage die dreigt schade aan te richten in uw woning: wanneer er snel iemand ter plekke moet zijn, kunt u ons bellen.

Aqua Meijers is er voor al uw spoedklussen. Zaken waar direct een vakkundig loodgieter voor nodig is, lossen wij moeiteloos binnen een dag voor u oplossen. Zo houden we de overlast en schade beperkt. Aqua Meijers werkt graag voor particulieren en voor zakelijke klanten. Geen klus is ons te klein – of te groot: uw probleem nemen wij altijd serieus.

Onze loodgieters zijn stuk voor stuk ervaren en getraind. Problemen met de waterleiding, de gasleiding of de verwarming: u kunt vertrouwen op onze expertise. Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten komen we graag langs.

ONDERHOUD VOORKOMT LOODGIET PROBLEMEN

Het is fijn om te weten dat u voor urgente problemen altijd bij Aqua Meijers terecht kan. Maar het liefst voorkomt u natuurlijk dat er überhaupt een probleem ontstaat. Goed en regelmatig onderhoud beperkt de kans dat er iets misgaat. Voor onderhoud van uw leidingen en systemen kunt u ons uiteraard ook inschakelen. Wij reinigen al uw water- en warmteleidingen. Beschadigingen, scheurtjes of gaten verhelpen we meteen tijdens de onderhoudsbeurt.

Tijdens zo’n onderhoudsbeurt kijken we naar de stand van zaken en doen we een uitgebreide check. Eventuele kleine problemen, zoals beschadigingen en zwakke punten in de leidingen, worden daarbij direct opgelost. Eén controle per jaar is al genoeg om de kans dat er iets misgaat aanzienlijk lager te maken. Meer weten over onze onderhoudsdiensten? Vul nu ons contactformulier in om meer informatie te krijgen over onze diensten

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers is een full service-installatiebedrijf

Loodgieterswerk is een belangrijke pijler van wat we bij Aqua Meijers doen, maar het is lang niet het enige. We zijn een allround installatiebedrijf, dus ook cv-installatie en -onderhoud, lood- en zinkwerk en dakbedekking valt onder onze expertise. Daarnaast komen we graag bij u langs als u werk in de badkamer wil laten verrichten, of als u een nieuwe en moderne sanitairoplossing wilt laten realiseren.

Onze experts bekijken uw probleem, of overleggen met u over uw wensen en eisen. Door met aandacht met u mee te denken, kunnen we samen tot de beste oplossing komen. Die voeren we vervolgens snel en netjes uit. Daarbij maken we gebruik van ons ruime assortiment, waarin alleen de mooiste producten van de beste merken zijn opgenomen. Door het gebruik van kwaliteitsproducten kunnen we garanderen dat u nog heel lang kunt blijven genieten van ons werk.

Jaren ervaring en passie voor loodgieterswerk

Zoekt u een loodgieter in Rijnsburg? Dan kunt u prima bij ons terecht. Vanuit Voorschoten bestrijkt Aqua Meijers heel Noord- en Zuid-Holland. Ook bij u zijn we dus snel ter plekke.

Aqua Meijers bestaat al sinds 2010. Het afgelopen decennium zijn we langzaam maar zeker uitgegroeid tot een groot loodgietersbedrijf met 10 werknemers. Daarbij nemen we alle klussen aan – van kleine klusjes voor particuliere klanten tot grote klussen voor ondernemingen en vastgoedbeheerders.

Wij streven er altijd naar om onze klanten te geven wat zij verlangen. Onze projecten voeren wij altijd uit met uitermate veel aandacht voor de klant – u staat immers centraal. Onze monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en aan de communicatie met u wordt veel aandacht besteedt. Zo kunnen we garanderen dat Aqua Meijers altijd kwaliteitswerk aflevert.

ONZE LOODGIETER DIENSTEN IN RIJNSBURG

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Een loodgieter in Rijnsburg met spoed? Of heeft u vragen over de manier waarop wij werken, en bent u benieuwd of Aqua Meijers u kan helpen? Bel ons direct op, of vul het contactformulier op de website in. Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan, en u alles uit te leggen over ons allround installatiebedrijf.

Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.
Doe uw aanvraag via het contactformulier , en een van de onze medewerkers neemt contact met u op met een scherp aanbod.

Vertrouwde samenwerkingen met