Loodgieter Rijswijk

Heeft u last van lekkages in huis, of is er een verstopping? Aqua Meijers komt u graag helpen. Neem contact met ons op, en wij komen het mankement zo snel mogelijk oplossen. Water- of gasleidingen, riolering of de cv-ketel: alles waar een loodgieter voor nodig is, doen wij graag voor u.

Wij zijn een allround installatiebedrijf, en actief als loodgieter in Rijswijk en omgeving. Zit u met een spoedklus, dan kunt u ons direct bellen. De experts van Aqua Meijers helpen u direct met het oplossen van het probleem

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

EEN LOODGIETER IN RIJSWIJK MET SPOED? LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER!

Voor een loodgieter in Rijswijk met spoed bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een verstopping van de leiding, een slecht werkende cv op een koude winterdag, of een lekkage die dreigt schade aan te richten in uw woning: wanneer er snel iemand ter plekke moet zijn, kunt u ons bellen.

Aqua Meijers is er voor al uw spoedklussen. Zaken waar direct een vakkundig loodgieter voor nodig is, lossen wij moeiteloos binnen een dag voor u oplossen. Zo houden we de overlast en schade beperkt. Aqua Meijers werkt graag voor particulieren en voor zakelijke klanten. Geen klus is ons te klein – of te groot: uw probleem nemen wij altijd serieus.

REGELMATIG ONDERHOUD VAN HET GAS- EN WATERLEIDINGEN EN DE CV-KETEL

Als je er een probleem ontstaat dat met spoed opgelost moet worden, is dat heel vervelend. Liever zorgen wij er samen met u voor dat mogelijke problemen nooit de kans krijgen om zich voor te doen. Met een regelmatige onderhoudsbeurt behoren veel spoedklussen tot het verleden. Aqua Meijers stuurt graag een vakkundige loodgieter langs om een onderhoudsbeurt uit te voeren aan gas- of waterleidingen of de cv-ketel.

Tijdens zo’n onderhoudsbeurt kijken we naar de stand van zaken en doen we een uitgebreide check. Eventuele kleine problemen, zoals beschadigingen en zwakke punten in de leidingen, worden daarbij direct opgelost. Eén controle per jaar is al genoeg om de kans dat er iets misgaat aanzienlijk lager te maken. Meer weten over onze onderhoudsdiensten? Vul nu ons contactformulier in om meer informatie te krijgen.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Avatar Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Avatar Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Allround installatie: meer dan alleen een loodgieter

Aqua Meijers heeft veel expertise in huis op het gebied van loodgieterij. Maar onze experts zijn ook inzetbaar voor andere installatieklussen. Denk bijvoorbeeld aan cv-installatie, voor lood- en zinkwerk en voor het leggen van dakbedekking. Heeft u een andere klus waar u onze kennis en ervaring voor kunt gebruiken? Aarzel dan niet om ons in te schakelen.

Badkamer en sanitair is een van onze specialiteiten. Wij helpen u graag met het realiseren van plannen voor het vernieuwen of vervangen van uw sanitair of badkamermeubels. Onze experts denken met u mee en dragen oplossingen aan die het leven fijner, makkelijker en mooier maken. In ons ruime assortiment vindt u de mooiste producten van de beste kwaliteit.

Aqua Meijers heeft passie voor de loodgieterij

Een betrouwbare en vakkundige loodgieter in Rijswijk nodig? Dan bent u bij Aqua Meijers aan het juiste adres. Met ons vakkundige team van specialisten staan we klaar om uw klus aan te pakken. Daarbij werken we snel en efficiënt, en zorgen dat ons werk precies aan uw wensen en eisen voldoet.

Het wordt misschien veel gezegd, maar bij Aqua Meijers staat de klant altijd centraal. Dat merkt u bijvoorbeeld doordat we veel aandacht besteden aan communicatie, en de tijd nemen om met u mee te denken en naar u te luisteren. Zo garanderen we dat we onze klanten altijd tevreden stellen – of het nu om een kleine of om een grote klus gaat.

ONZE LOODGIETER DIENSTEN IN RIJSWIJK

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Zoekt u een loodgieter in Rijswijk?

Als u per direct een loodgieter in Rijswijk met spoed nodig heeft, is Aqua Meijers de juiste keuze. Heeft u met spoed iemand nodig om een probleem op te lossen met de gas- of waterleiding of de cv-ketel? Of zoekt u een allround installatiebedrijf om een klus uit te voeren?

Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen?
De medewerkers van Aqua Meijers staan altijd voor u klaar. Vul nu ons contactformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vertrouwde samenwerkingen met