Loodgieter Voorschoten

Bij een verstopping of een lekkage heeft u een professionele loodgieter nodig. Iemand die snel ter plekke is, en het probleem efficiënt kan oplossen. Aqua Meijers is een betrouwbare loodgieter in Voorschoten, die direct langs komt als u met spoed een loodgieter nodig heeft.

Of het nu gaat om een probleem met de gas- of waterleiding, met uw cv-ketel of met de riolering: de loodgieters van Aqua Meijers helpen u direct om uw probleem op te lossen.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

LOODGIETER IN VOORSCHOTEN MET SPOED? LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER!

Aqua Meijers zorgt ervoor dat de schade die u ervaart van de overlast zo beperkt mogelijk blijft. Zoek dus niet verder naar een loodgieter in Voorschoten met spoed – neem direct contact met ons op! Wij zijn de beste loodgieter in Voorschoten en omgeving. Onze ervaren monteurs staan paraat om uw probleem vakkundig en snel op te lossen. Wij zijn altijd binnen 24 uur bij u aanwezig.

Met Aqua Meijers blijft de schade en overlast die u ervaart tot een minimum beperkt. Zoek dus niet verder, maar neem contact op met de beste loodgieter van Oegstgeest en omgeving. Wij hebben verstand van gas- en waterleidingen, van cv-ketels en riolering, en van alle andere loodgieterij die er nodig is in uw woning of in uw bedrijf. Onze loodgieters hebben de ervaring en expertise in huis om u te helpen.

LAAT UW LEIDINGEN, DAK EN RIOLERING GOED ONDERHOUDEN

Net als onze klanten vinden wij het natuurlijk het fijnst, als er geen grote problemen ontstaan. Daarom voeren wij graag regelmatig onderhoud uit. Als u ons ieder jaar een grondige onderhoudsbeurt van de leidingen en cv laat doen, voorkomt u dat er een onverwacht probleem ontstaat. Dat stelt gerust.

Tijdens een onderhoudsbeurt van Aqua Meijers kijkt een van onze experts alle leidingen na. Zijn er kleine problemen (beschadigingen, zwakke punten in de leiding) dan lossen we die direct op. Met een enkele controle per jaar wordt de kans dat er iets misgaat gedurende het jaar een stuk kleiner. Wilt u meer weten over deze diensten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers is uw allround installatiebedrijf

Naast het gebruikelijke loodgieterswerk doet Aqua Meijers ook installatiewerk voor klanten. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het installeren en onderhouden van de cv-ketel en het verzorgen van lood- en zinkwerk en de dakbedekking. Onze medewerkers hebben veel ervaring op dit gebied, en werken altijd met de laatste modellen en de beste materialen.

Ook voor de badkamer en sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u plannen om de badkamer te vernieuwen, of wilt u het sanitair in uw bedrijf moderniseren? Wij hebben een uitgebreid assortiment met daarin de laatste modellen baden, douches, wc’s en dergelijke. In samenspraak met onze klant geven we uw badkamer of toilet een geheel nieuwe uitstraling.

Passie voor het loodgieten

Aqua Meijers is een vakkundige en gepassioneerde loodgieter in Voorschoten. Met tien specialisten werken we al meer dan een decennium in Noord- en Zuid-Holland. Daarbij nemen we zowel kleine als grote klussen aan – voor particuliere en zakelijke klanten.
Snelheid, efficiëntie en enthousiasme voor het werk staan absoluut centraal.

Voor ons is de klant koning. Dat betekent dat we altijd in overleg met u te werk gaan. Communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel: we nemen goed de tijd voor u, en we denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw wensen en eisen tot waarheid worden. Zo zorgen we er altijd voor dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten.

ONZE LOODGIETERDIENSTEN IN VOORSCHOTEN

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Aqua Meijers: uw loodgieter in Voorschoten

Heeft u een klus voor een loodgieter in Voorschoten waar spoed bij is? Kom dan naar Aqua Meijers. Wij komen met spoed bij u langs om een probleem op te lossen. Of we helpen u met installatiewerk. Gebruik het contactformulier op de website om met ons in contact te komen. Vertel ons hoe we u kunnen helpen, en we kijken graag in overleg wat we voor u kunnen betekenen.

Bel ons nu op +31 (0)6 342 543 24 , of vul het contactformulier op de website in.

Vertrouwde samenwerkingen met