Loodgieter Wassenaar

Een verstopping of lekkage? Dat is niet direct reden voor paniek! Bel snel Aqua Meijers, de loodgieter in Wassenaar. Wij komen direct om de problemen met uw dak, met uw leidingen of met uw riolering of verwarming op te lossen.
Aqua Meijers is de beste loodgieter in Wassenaar en omgeving. Wij zijn trots op onze kwaliteit en vakmanschap. Voor spoedreparatie en onderhoud bent u bij onze vakkundige experts aan het juiste adres. Wij helpen u graag om uw probleem tot snel en efficiënt op te lossen.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

LOODGIETERS IN WASSENAAR MET SPOED

Heeft u een loodgieter in Wassenaar met spoed nodig? Is de cv-ketel er plotseling mee gestopt, of moet er een verstopping verholpen worden in uw badkamer of keuken? Neem direct contact op met Aqua Meijers! Dan weet u zeker dat het probleem binnen een dag opgelost kan worden. Daarmee heeft u zo min mogelijk last van de lekkage of van het probleem, en wordt de schade en de overlast tot een minimum beperkt.

Bent u op zoek naar een loodgieter in Wassenaar, die met spoed langs kan komen? Zoek dan niet verder. Aqua Meijers is het juiste adres voor alle spoedreparaties. Of het nu gaat om gasleidingen of om waterleidingen, om cv-ketels of om lekkage: onze loodgieters hebben de ervaring en expertise om uw probleem te verhelpen. Dat doen we zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.

REGELMATIG ONDERHOUD VOORKOMT PROBLEMEN

Voorkomen is beter dan genezen. Die wijsheid geldt ook voor onderhoud aan uw leidingen, dak en cv-ketel. Een jaarlijkse controle kan veel problemen voorkomen, en houdt uw leidingen bovendien in goede staat. Aqua Meijers helpt u daar graag bij. Wij voeren onderhoudsbeurten uit waarbij we alle water- en warmteleidingen controleren. Door beschadigingen en zwakke punten meteen te repareren, voorkomen we erger.

Het is verstandig om uw leidingen een keer per jaar door ons te laten controleren. Zo houden we uw waterleidingen en uw cv-installatie altijd in optimale staat. Dat voorkomt ongewenste geuren, en zorgt dat alles goed blijft werken. Vervelende en kostbare problemen worden daarmee voorkomen. Wilt u meer weten over de onderhoudsbeurten die Aqua Meijers kan verrichten? Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Allround installatie: van badkamer tot sanitair

Aqua Meijers is niet alleen een loodgieter: wij zijn een allround installatiebedrijf. Dat betekent dat u ons in kunt schakelen voor het onderhouden van uw cv-installatie, maar ook voor lood-en zinkwerk en dakbedekking. Onze experts zijn goed op de hoogte en denken graag met u mee over de beste oplossing.

Daarnaast voeren we ook graag reparaties en verbouwingen van badkamers en sanitair uit. Wilt u een geheel nieuwe badkamer, of wilt u de huidige inrichting efficiënter of moderner maken? Wij helpen u daarbij. We hebben een uitgebreid assortiment met daarin de mooiste modellen baden, douches enzovoorts. Door goed naar uw wensen en eisen te luisteren en door alleen gebruik te maken van de beste materialen, zorgen we ervoor dat u heel lang kunt blijven genieten van uw nieuwe badkamer.

Jaren ervaring en passie voor loodgieterswerk

Heeft u een loodgieter in Wassenaar nodig? Dan bent u bij Aqua Meijers aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Voorschoten, van waaruit we in heel Noord- en Zuid-Holland actief zijn. Sinds 2010 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vakkundige loodgieters. Voor kleine opdrachten én grote opdrachten kunt u bij ons aankloppen: wij helpen particulieren, maar werken ook graag voor grote ondernemingen en vastgoedbeheerders.

Bij alle projecten die we aanpakken, staat de klant centraal. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en goed te communiceren over de wensen en eisen, garanderen we dat u altijd tevreden bent met onze diensten.

ONZE LOODGIETER DIENSTEN IN WASSENAAR

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Zoekt u een loodgieter in Wassenaar?

Snel een loodgieter in Wassenaar nodig, met spoed? Voor spoedklussen, maar ook voor al uw installatieklussen kunt u bij ons terecht. Aqua Meijers staat voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website, en we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen?
Vul het aanvraagformulier op de website in, en wij stellen razendsnel een geheel vrijblijvende scherpe offerte voor u op.

Vertrouwde samenwerkingen met