Vloerverwarming Den Haag

Wie voortaan zonder pantoffels rond wil lopen, en nooit meer koude voeten wil krijgen in huis, kiest voor vloerverwarming in Den Haag! Doordat de vloerverwarming de vloer van onderuit verwarmd, is die altijd op een aangename temperatuur. De warmte wordt bovendien zeer efficiënt en regelmatig verdeeld door de ruimte.  In ons kikkerlandje is dat zeker geen overbodige luxe!

Heeft u interesse in vloerverwarming, en bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren monteur om de installatie te verzorgen? Aqua Meijers helpt u graag met het installeren van een vloerverwarming in Den Haag en omstreken.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

DE VOORDELEN VAN VLOERVERWARMING

Wilt u een mooie en comfortabele oplossing voor de cv? Een vloerverwarming is de beste oplossing. Die heeft drie grote voordelen:
  • De vloer wordt van onderaf verwarmd, dus nooit meer koude voeten;
  • Vloerverwarming is efficiënter, en verdeelt de warmte gelijkmatiger;
  • U bespaart veel ruimte, want er zijn geen radiatoren meer nodig.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen kiezen voor vloerverwarmingen.

HOE WERKT VLOERVERWARMING?

Vloerverwarming werkt door middel van een buizensysteem, dat in de vloer wordt gelegd. Dat kan op twee manieren: met een elektrisch systeem, of door middel van warm water. In dat laatste geval zit de verwarming gewoon aangesloten op uw boiler.

Aqua Meijers is een specialist op het gebied van vloerverwarming in Den Haag. Dit type verwarming kan gerealiseerd worden op ieder type ondervloer. Zelfs in een cementen ondervloer kan een verwarmingsbuis aangelegd worden. Afhankelijk van de situatie in uw woning kiezen wij voor de juiste technieken en materialen om een heerlijke vloerverwarming bij u aan te leggen.

Een fijne bijkomstigheid van vloerverwarming is dat deze geheel weggewerkt is in de vloer. Dat zorgt voor minder stofontwikkeling, en is dus beter voor de gezondheid. Het is daarmee ook een esthetisch aantrekkelijke oplossing, omdat er helemaal geen radiatorelementen meer te zien zijn.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

INTERESSE IN EEN VLOERVERWARMING IN DEN HAAG?

Vloerverwarming in Den Haag heeft veel voordelen. Kiest u ook voor een vloerverwarming, als hoofdverwarming of als bijverwarming? Dan bent u bij Aqua Meijers aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden, en om een mooie vloerverwarming bij u aan te leggen. En ook voor het onderhoud van uw verwarmingselementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, en geniet zelfs op de koudste dagen van het jaar van heerlijk warme voeten!

Op zoek naar andere diensten in Den Haag?

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over vloerverwarming? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, en geniet zelfs op de koudste dagen van het jaar van heerlijk warme voeten!

Vertrouwde samenwerkingen met