Installatiebedrijf Leiden

Bent u op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Leiden? Bij Aqua Meijers zijn we gespecialiseerd in cv-ketels, dakbedekking en sanitair. Ook voor riolering en woningventilatie kunt u bij ons terecht. Onze monteurs hebben kennis van zaken, en helpen u graag om uw wensen te realiseren. Heeft u vragen over onze diensten, of wilt u direct een offerte bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons op via de website of per telefoon.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

INSTALLATIETECHNIEK IS ONS SPECIALISME

Aqua Meijers is gevestigd in Voorschoten. Al tien jaar lang zijn wij de regiospecialist op het gebied van loodgieterij en installatietechniek. Wat houdt dat in? Als bedrijf zijn wij van alle markten thuis. U kunt bij ons terecht voor alle zaken waar u een loodgieter voor zou bellen – problemen met water- en gasleiding, lekkage, verstopping enzovoorts. Maar wij helpen u ook graag met de volgende zaken:

Met tien ervaren en vakkundige monteurs hebben wij de kennis en ervaring in huis die nodig om iedere klus tot een succes te maken. Aqua Meijers staat klaar om u te helpen met uw vragen, en installatiewerk voor u uit te voeren. Dat doen we zowel voor particulieren als voor grote ondernemingen of vastgoedbeheerders. Kom dus nu naar Aqua Meijers: het meest betrouwbare installatiebedrijf in Leiden en omgeving.

CV-INSTALLATIES VAN AQUA MEIJERS

Wilt u de cv-ketel bij u thuis vervangen? Onze monteurs helpen u met het kiezen van de juiste cv-ketel voor uw gebruik en eisen, en installeren een nieuwe en efficiënte hr-ketel waarmee u veel kunt besparen op uw gebruik.

Nu de zorgen rondom het milieu steeds concretere eisen aannemen, merken wij dat ook steeds meer mensen willen zorgen dat het huishouden zuiniger wordt. Een moderne cv-ketel is een goede eerste stap om ook uw huishouden zuiniger en efficiënter te maken. Op de lange termijn is dat ook een slimme investering, want een oude en minder efficiënte cv-ketel een steeds grotere kostenpost. Zeker nu de energie- en gasprijzen blijven stijgen verdient een nieuwe moderne ketel zichzelf binnen de kortste keren terug.

Vraag nu een offerte bij ons aan, en wij komen graag uw huidige cv-ketel vervangen voor een modern model. Daarbij vervangen wij altijd alle materialen in een straal van één meter rondom de cv-ketel. Zo bent u verzekerd van goede isolatie en het hoogste rendement, en heeft u altijd een feilloos werkende installatie bij u thuis.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Laat ons uw nieuwe badkamer en sanitair installeren

Aqua Meijers is een echte badkamerspecialist. Voor een installatiebedrijf in Leiden dat ook veel weet van badkamer en sanitair bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. We gaan graag het gesprek met u aan om te kijken hoe we ook bij u thuis het meest optimaal gebruik kunnen maken van de badkamerruimte.

Wij specialiseren ons in het bouwen en verbouwen van badkamers. Daarbij kiezen we altijd voor de beste materialen en de nieuwste modellen. Zo kunt u zorgeloos blijven genieten, ook op de lange termijn. Vraag nu een offerte op maat bij ons aan, en u geniet binnenkort van de badkamer van uw dromen.

Goede woningventilatie

Een ventilatiebox vervangen, of nieuwe ventilatiesystemen vervangen? Aqua Meijers helpt u er graag bij. Daarmee bent u verzekerd van verse lucht in uw woning of kantoor. Een gezond binnenklimaat draagt veel bij aan uw gezondheid en houdt u scherp gedurende de dag.

Aqua Meijers plaatst bijvoorbeeld graag de nieuwste Itho ventilatiebox. Die is eenvoudig te bedienen, maakt weinig geluid en is bovendien erg onderhoudsarm. Door deze ventilatie 24 uur per dag te laten draaien houdt u de woonkamer, keuken of badkamer altijd goed doorlucht en fris.

Dakbedekking en zinkwerk

Is uw oude dak toe aan vernieuwing? Bel dan naar Aqua Meijers. Wij zijn een gerenommeerd installatiebedrijf in Leiden, en komen graag een mooi nieuw dak bij u leggen. Wij hebben tien ervaren monteurs in huis, die precies weten hoe een dak gerepareerd of gelegd moet worden. Met een dak van Aqua Meijers is uw huis beter geïsoleerd, en geheel water- en sneeuwvrij.

Onze monteurs komen graag bij u langs om te kijken naar de situatie bij u thuis. Op basis daarvan, maar ook op basis van uw voorkeuren en wensen, gebruiken wij de geschikte materialen en technieken om uw dakbedekking in optimale staat te brengen.

Problemen met riolering?

Is het riool verstopt? Aqua Meijers staat direct voor u klaar. Wij zijn de rioolexpert van Leiden en omstreken, dus ons team van installateurs komt direct naar u toe om het probleem te verhelpen. Dat is fijn, want een verstopt riool kan veel schade veroorzaken, bijvoorbeeld als er sprake is van lekkage. Signaleert u dat het riool niet goed doorloopt, neem dan direct contact met ons op!

Ook voor het preventief reinigen van het riool en voor het aanleggen van nieuwe riolering kunt u bij ons aankloppen. Mechanische reiniging betekent dat zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderd wordt. Door regelmatig onderhoud, waarbij ook oude rioleringen vervangen worden door nieuwe en hoogwaardige materialen, houden we uw riool te allen tijde in goede staat. De kans dat een probleem optreedt neemt daarmee drastisch af.

UW INSTALLATIEBEDRIJF IN LEIDEN

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

KOM NAAR AQUA MEIJERS, INSTALLATIEBEDRIJF IN LEIDEN

Wilt u gebruik maken van de diensten van Aqua Meijers? Onze installateurs staan klaar om installatiewerk in Leiden voor u te verrichten. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Vertrouwde samenwerkingen met