Daklekkage Den Haag

Daklekkage in Den Haag? Een daklekkage geeft schade en onrust. Het is dan ook beter om het te voorkomen dan genezen! Helaas kan een daklekkage gebeuren: onze dakdekkers kunnen snel in Den Haag zijn om de daklekkage te verhelpen.

Aqua Meijers’ helpt u om daklekkages te voorkomen en genezen. We zijn beschikbaar voor dakonderhoud en daklekkages, maar uiteraard ook voor  dakisolatie, een bijzonder dak dekken of een nieuwe toplaag. Vraag onze ervaren dakdekkers naar Den Haag om uw dak weer weersbestendig te maken. Daklekkages: no more!

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

Daklekkage en dus met spoed onze dakdekkers nodig in Den Haag? Vervelend! Maar we staan voor u klaar.

Daklekkages zijn vervelende mankementen aan een huis: u kan zelf vaak niet zoveel doen en staat onrustig te wachten tot hulp arriveert. Wij kunnen snel ter plaatse zijn in Den Haag, zodat uw daklekkage snel verholpen is. Dat scheelt stress én schade.

Na onze dakreparatie is uw dak in ieder geval weer waterdicht en tochtvrij!

DAKONDERHOUD

Beter nog is het om ons te bellen voordat het kwaad geschied is: zo voorkomt u dat een daklekkage ontstaat die schade geeft aan de woning. We werken vaker in Den Haag en komen graag even langs voor inspectie en onderhoud. Wij houden de slijtage van het dak in de gaten te houden en herstellen beschadigingen, zodat het dak tegen een stootje blijft kunnen.

U hoeft geen mooi weer te spelen met een goed dak! Voorkom daklekkages en maak een afspraak voor onderhoud of inspectie in Den Haag.

Daklekkage of wilt u het dak inspecteren om dat te voorkomen? Aqua Meijers staat paraat!

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Dakbedekking

Het ene dak is het andere niet: het is belangrijk om een dakbedekking te kiezen die bij de vorm van het dak én uw smaak past. Onze ervaren dakdekkers denken graag mee en geven advies. Aqua Meijers kan verschillende soorten dakbedekking plaatsen.

Dakdekking heeft twee soorten toepassingen: APP- en SBS-bitumineuze. De eerste soort is in het bijzonder geschikt voor zonnige daken die veel warmte krijgen te verduren. De tweede soort leent zich goed voor daken met vele vormen, waarbij flexibiliteit nodig is.

Dakisolatie

Het isoleren van een dak is bij uitstek iets van deze tijd: we zijn energiezuinig met oog op onze portemonnee èn het milieu. Onze dakdekkers hebben oog voor het isoleren van daken: daar komt geen zuchtje tocht meer langs! Zo gaat er geen warmte verloren en bent u niet meer dan nodig kwijt aan uw energierekening.

Meer wooncomfort, een lagere energierekening, een lagere Co2-uitstoot en dus een beter energielabel: dakisolatie kan niet missen!

Zinken en loden afvoeren

Een zinken of loden hemelwater afvoer is niet alleen functioneel, maar ook decoratief! Onze dakdekkers werken de Haagse daken graag mooi af met zink of lood.

Nieuwe toplaag

Heeft uw dak een nieuwe toplaag nodig? Onze dakdekkers zijn specialist in het vervangen van de toplaag van uw dak en komen graag naar Den Haag om uw dak in orde te maken.

Uw dak specialist in Den Haag

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

Vraag een offerte aan

Wilt u gebruik maken van de diensten van Aqua Meijers? Onze dakdekkers, installateurs en loodgieters staan klaar om in Den Haag werk voor u te verrichten. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Vertrouwde samenwerkingen met