Over ons

Aqua Meijers

Allround installatiebedrijf

Bij Aqua Meijers doen we niet alleen loodgieterswerk. We staan ook voor u klaar voor het installeren van bijvoorbeeld cv-installaties, voor onderhoud, en voor werk aan lood- en zinkwerk en dakbedekking. Onze vakmannen denken graag met u mee over de beste oplossing, en voeren die vervolgens op een snelle en nette wijze uit.

Ook zetten wij onze kennis en ervaring in om badkamers en sanitair te bouwen en te vernieuwen. Denkt u erover om de badkamer te moderniseren, en die gedeeltelijk of geheel te verbouwen? Daar helpt Aqua Meijers u graag bij. We hebben de nieuwste modellen douches, baden en badkamermeubels in het assortiment. Door gebruik te maken van de best mogelijke materialen kunt u ook op de lange termijn blijven genieten van een stijlvolle en functionele badkamer.

Aqua Meijers is opgericht in 2010 door Lesley Meijers. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 10 man personeel. Wij werken zowel voor consumenten als voor grotere ondernemingen en vastgoedbeheerders.
9

Specialisten sinds 2010

9

Allround installatiebedrijf

9

Beschikbaar bij spoed

10 vakkundige loodgieters

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Gekwalificeerde monteurs

Wij dragen zorg voor de kennis van onze monteurs zodat zij u kunnen voorzien van de hoogste kwaliteit en vakkundig advies.

Vertrouwde samenwerkingen met