Ontdek jouw mogelijkheden

Werken bij Aqua Meijers

Bij Aqua Meijers ben je onderdeel van het team en een belangrijke schakel in ons bedrijf. Je kan verwachten dat we eerlijk tegen elkaar zijn en je beloond wordt voor je inspanningen. Een goede balans tussen werk en privé zorgen voor een prettige werkomgeving – of dat op kantoor is of tijdens klussen bij de klanten.

Loodgieters regio Leiden en omgeving gezocht!

Per direct zijn wij op zoek naar loodgieters en totaal installatie specialisten

Secundaire arbeidsvoorwaarden

N
Pensioen regeling
N
Vakantiegeld
N
Bedrijfsauto

Wij zoeken

Een ervaren, energieke, gemotiveerde, enthousiaste allround loodgieter. Iemand met technische inzicht en die oplossingsgericht denkt. In het bezit is van rijbewijs B (B/E) en zijn vakdiploma’s heeft gehaald. Je komt te werken in een hecht team.

Je krijgt een uitstekend salaris en een auto van de zaak.

Vakmanschap,
kwaliteit & innovatie

Aqua Meijers is opgericht in 2010 door Lesley Meijers. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 10 man personeel. Wij werken zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor grotere ondernemingen en vastgoedbeheerders.

N
Veel vrijheid en afwisseling
N
Flexibele uren
N
Een goed salaris

Fultime of parttime?

Wil je fulltime werken? Dat kan! Liever parttime? Regelen we voor je! Net als een vaste vrije dag. Wij gaan voor blije en fitte collega’s! Uiteraard werken we met het beste materieel en heb je bij ons (baan)zekerheid en investeren we graag in kennis en jouw vaardigheden!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons op

Werk voor bedrijven zoals:

Ben jij de perfecte aanvulling voor Aqua Meijers?

Heb je interesse en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur jouw cv en motivatie dan naar info@aquameijers.nl of vul het onderstaande formulier in