Dakreparatie Leiden

Dakreparatie nodig in Leiden? Daklekkages geven schade en onrust. Beter voorkomen dan genezen dus! Maar helaas kan een dakreparatie onverwacht nodig zijn. We zijn in Leiden gevestigd en kunnen dus snel ter plaatse zijn om uw dak te repareren. Schakel ons bij schade op tijd in voor een dakreparatie!

Uw dak repareren in Leiden is een thuiswedstrijd: dat is fijn werken.

Met een dakreparatie genezen én voorkomen we lekkages. Aqua Meijers is niet alleen beschikbaar voor dakreparaties, maar ook dakonderhoud, dakisolatie, een nieuwe toplaag aanbrengen of een bijzonder dak dekken.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

DAKREPARATIE

Dakreparaties wil je snel gedaan hebben. Zonder de dakreparatie gaat het immers van kwaad tot erger! Je wilt niet te lang hoeven wachten, terwijl je buienradar voor Leiden in de gaten houdt.

Aqua Meijers is in Leiden zó ter plaatse voor dakreparaties. De dreiging van een (aanstaande) lekkage en de bijhorende schade is dan snel verdwenen.

We laten het dak na reparatie weer sterk, waterdicht en tochtvrij achter.

DAKONDERHOUD

Dakonderhoud is onmisbaar als je nood-dakreparaties – en daarmee lekkages en verdere schade – wil voorkomen. We zijn gevestigd in Leiden, dus langskomen voor inspectie en onderhoud is geen moeite. We monitoren dan de slijtage aan het dak en repareren eventuele lichte beschadigingen tijdig.

Vraag ons liever vandaag dan morgen naar uw huis of bedrijf in Leiden: met dakonderhoud kunt u er beter vroeg dan laat bij zijn.

Heeft u dakreparatie in Leiden nodig? Of wilt u het dak inspecteren om dat te voorkomen?

Aqua Meijers is in Leiden gevestigd en komt graag langs!

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Dakbedekking

Het ene dak in Leiden is het andere niet: het is belangrijk om een dakbedekking te kiezen die bij de vorm van het dak én uw smaak past. Onze ervaren dakdekkers denken graag mee en geven advies. Aqua Meijers kan verschillende soorten dakbedekking plaatsen.

Dakdekking heeft twee soorten toepassingen: APP- en SBS-bitumineuze. De eerste soort is in het bijzonder geschikt voor zonnige daken die veel warmte krijgen te verduren. De tweede soort leent zich goed voor daken met vele vormen, waarbij flexibiliteit nodig is.

Dakisolatie

Het isoleren van een dak is bij uitstek iets van deze tijd: we zijn energiezuinig met oog op onze portemonnee èn het milieu. Onze dakdekkers hebben oog voor het isoleren van daken: daar komt geen zuchtje tocht meer langs! Zo gaat er geen warmte verloren en bent u niet meer dan nodig kwijt aan uw energierekening.

Meer wooncomfort, een lagere energierekening, een lagere Co2-uitstoot en dus een beter energielabel: dakisolatie kan niet missen!

Zinken en loden afvoeren

Een zinken of loden hemelwater afvoer is niet alleen functioneel, maar ook decoratief! Onze dakdekkers werken de Haagse daken graag mooi af met zink of lood.

Nieuwe toplaag

Heeft uw dak een nieuwe toplaag nodig? Onze dakdekkers zijn specialist in het vervangen van de toplaag van uw dak en komen graag naar Leiden om uw dak in orde te maken.

Uw installatiebedrijf in Leiden & omstreken

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

Wilt u gebruik maken van de diensten van Aqua Meijers?

Onze dakdekkers, installateurs en loodgieters staan klaar om in Leiden werk voor u te verrichten. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Vertrouwde samenwerkingen met