Installateur Den Haag

Heeft u een installateur in Den Haag nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs plaatsen allerlei soorten installaties, zoals cv’s en verwarmingsinstallaties, en ventilatiesystemen. Ook onderhouden, repareren en het (gedeeltelijk) vervangen doen wij vakkundig, en met veel plezier!

Als erkend installateur leveren we altijd kwalitatief goed werk. U kunt er van op aan dat onze professionals kiezen voor de handigste en meest duurzame oplossing. Heeft u problemen met de cv-ketel? Neem contact met ons op, en we komen langs om ervoor te zorgen dat uw cv weer loopt als een zonnetje. Toch een storing? Onze monteurs schieten tijdig te hulp!

En als installateur doet Aqua Meijer meer dan de concurrentie! Zo helpen we u jaarlijks herinneren aan het maken van onderhoudsafspraken.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

DE INSTALLATEUR VAN AQUA MEIJERS: DE VOORDELEN

Onze installateurs in Den Haag zijn goed opgeleid! Dat betekent dat problemen snel worden herkend, en dat de oplossing snel kan worden gerealiseerd.

Wilt u liever voorkomen dat er problemen optreden? Kies dan voor een jaarlijkse check door onze monteurs:

 • Minder kans op storingen. Niemand zit op een storing te wachten, zeker niet in de koude wintermaanden.
 • Behoud van garantie. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt van onze installateur blijft de garantie doorlopen.
 • Energie besparen. Onderhoud en reparatie van onderdelen houdt uw cv of airconditioning efficiënt.
 • Meer veiligheid. Oude, slecht onderhouden installaties zijn risicovol, denk bijvoorbeeld aan koolmonoxidevergiftiging.
 • Kosten besparen. Houd langer plezier van de installatie!

ERKEND INSTALLATEUR DEN HAAG

Aqua Meijers is een erkend installateur in Den Haag.

Het installeren van een systeem, zoals bijvoorbeeld een cv, is een hele investering. Daarom is het raadzaam die installatie én het onderhoud uit te laten voeren door een van onze ervaren monteurs. Zo weet u zeker dat de klus geklaard wordt!

Bij een erkend installatiebedrijf kunt u ervan uitgaan dat de medewerkers goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, dat ze verstand van zaken hebben, en dat ze snel en effectief aan de slag gaan bij u thuis.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

 • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
  Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
  Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Aqua Meijers: een allround installatiebedrijf

Bij Aqua Meijers doen we niet alleen loodgieterswerk. We staan ook voor u klaar voor het installeren van bijvoorbeeld cv-installaties, voor onderhoud, en voor werk aan lood- en zinkwerk en dakbedekking. Onze vakmannen denken graag met u mee over de beste oplossing, en voeren die vervolgens op een snelle en nette wijze uit.

Ook zetten wij onze kennis en ervaring in om badkamers en sanitair te bouwen en te vernieuwen. Denkt u erover om de badkamer te moderniseren, en die gedeeltelijk of geheel te verbouwen? Daar helpt Aqua Meijers u graag bij. We hebben de nieuwste modellen douches, baden en badkamermeubels in het assortiment. Door gebruik te maken van de best mogelijke materialen kunt u ook op de lange termijn blijven genieten van een stijlvolle en functionele badkamer.

Ervaring en professionaliteit staan centraal

Aqua Meijers is gevestigd in Voorschoten, en is actief in heel Noord- en Zuid-Holland. Ook voor een loodgieter Den Haag kunt u dus prima bij ons terecht. Wij bestaan al sinds 2010. In de afgelopen tien jaar zijn wij langzaam uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met 10 ervaren loodgieters en vakdeskundigen in dienst. Van kleine opdrachten voor particulieren tot grote klussen voor ondernemingen en vastgoedbeheerders: we nemen iedere klus aan!

Bij al onze projecten streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen. Dat doen we onder andere door de kennis van onze monteurs op peil te houden, zodat zij u altijd van deskundig advies kunnen voorzien.

OP ZOEK NAAR ANDERE DIENSTEN IN DEN HAAG?

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

Vertrouwde samenwerkingen met