Loodgietersbedrijf Leiden

Is er een lekkage bij u thuis? Als het dak lekt, of als er iets mis is met de watertoevoer of riolering, kan dat erg vervelend zijn. Maar als u loodgietersbedrijf Aqua Meijers belt is er geen reden voor paniek. Onze ervaren loodgieters lossen alle problemen snel en vakkundig op. Of u nu zit met een lekkend dak, met gesprongen waterleidingen of met een verwarming die niet optimaal werkt – wij staan voor u klaar!

Aqua Meijers is een professioneel loodgietersbedrijf in Leiden. Kwaliteit, vakmanschap en transparantie staan bij ons op de eerste plek. Voor onderhoud en voor reparatie bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Onze specialisten zijn razendsnel ter plaatse om de schade te beperken. Neem dus direct contact met ons op.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

LOODGIETERS MET SPOED NODIG? BEL AQUA MEIJERS!

Heeft u last van lekkage in Leiden of omstreken? Is uw cv-ketel er plotseling mee gestopt, of is er een vervelende verstopping in uw keuken of badkamer? Bij Aqua Meijers begrijpen we precies hoe vervelend dat kan zijn. Natuurlijk wilt u dat het probleem binnen één werkdag opgelost kan worden. Hoe sneller de loodgieter bij u langs komt, hoe minder last u van het probleem heeft – en hoe minder (water)schade er kan ontstaan.

Voor een loodgietersbedrijf in Leiden dat snel langskomt en de problemen snel oplost, bent u bij ons aan het juiste adres. Aqua Meijers lost al uw spoedklussen graag voor u op. Daarvoor zijn wij altijd beschikbaar.

Wij werken met tien gespecialiseerde loodgieters, die in de hele regio actief zijn en problemen met spoed op kunnen lossen. Zo houden we de overlast die u ondervindt in uw woning of in uw bedrijf tot een minimum beperkt.

ONDERHOUD VOORKOMT PROBLEMEN

Het is fijn om te weten dat u voor urgente problemen altijd bij Aqua Meijers terecht kan. Maar het liefst voorkomt u natuurlijk dat er überhaupt een probleem ontstaat. Goed en regelmatig onderhoud beperkt de kans dat er iets misgaat. Voor onderhoud van uw leidingen en systemen kunt u ons uiteraard ook inschakelen. Wij reinigen al uw water- en warmteleidingen. Beschadigingen, scheurtjes of gaten verhelpen we direct tijdens de controle, zodat die niet kunnen leiden tot grote problemen.

Wij adviseren leidingen minstens eenmaal per jaar te laten controleren. Op die manier houdt u de leidingen en verwarming altijd in goede conditie, voorkomt u nare geuren en gebreken die uw installaties minder effectief doen werken. Uiteindelijk kunt u op die manier kostbare en lastige problemen geheel voorkomen. Wilt u meer weten over onze onderhoudsservice? Neem direct contact met ons op.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

Allround installatiewerk van Aqua Meijers

Loodgieterswerk is een belangrijke pijler van wat we bij Aqua Meijers doen, maar het is lang niet het enige. We zijn een allround installatiebedrijf, dus ook cv-installatie en -onderhoud, lood- en zinkwerk en dakbedekking valt onder onze expertise. Daarnaast komen we graag bij u langs als u werk in de badkamer wil laten verrichten, of als u een nieuwe en modern toilet wilt laten installeren bij u thuis of in uw bedrijf.

Onze experts bekijken uw probleem, of overleggen met u over uw wensen. Door met aandacht met u mee te denken, kunnen we samen tot de beste oplossing komen. Die voeren we vervolgens snel en netjes uit. Daarbij heeft u de keuze uit een ruime assortiment, waarin alleen de mooiste producten van de beste merken zijn opgenomen. Door het gebruik van kwaliteitsproducten kunnen we altijd garanderen dat u nog heel lang kunt blijven genieten van het werk dat wij verrichten.

Passie voor het loodgieten

Voor een vakkundig loodgietersbedrijf in Leiden moet u naar Aqua Meijers. Onze specialisten werken al meer dan tien jaar in de hele regio Noord- en Zuid-Holland aan kleine en grote klussen voor particulieren en voor zakelijke klanten. Snelheid, efficiëntie en enthousiasme voor ons werk staan daarbij altijd centraal

Voor ons is de klant koning. Overleg met de klant is dan ook van groot belang. Communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel: we nemen goed de tijd voor u, en we denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw wensen en eisen tot waarheid worden. Zo zorgen we er altijd voor dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten.

EEN GROOT LOODGIETERSBEDRIJF IN LEIDEN

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

HEEFT U EEN LOODGIETERSBEDRIJF IN LEIDEN NODIG?

Met spoed een loodgietersbedrijf in Leiden? Of heeft u vragen over de manier waarop wij werken, en bent u benieuwd of Aqua Meijers u kan helpen? Bel ons direct op, of vul het contactformulier op de website in. Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan, en u alles uit te leggen over ons allround installatiebedrijf.

Wilt u een offerte aanvragen?

Dat kan natuurlijk ook. Doe uw aanvraag via het contactformulier , en een van onze medewerkers neemt contact met u op met een scherp aanbod.

Vertrouwde samenwerkingen met