Zonnepanelen in Leiden

Door zonnepanelen te installeren in uw woning, kunt u een belangrijkste stap zetten richting een groen huishouden. De aanschaf van zonnepanelen is een slimme investering. Niet alleen is de energie die zonnepanelen opleveren minder belastend voor het milieu: u spaart er ook uw portemonnee mee.

Wilt u zonnepanelen in Leiden laten installeren? Dan bent u bij Aqua Meijers aan het juiste adres. Wij zijn specialist op dit gebied.

of Bel 06 324 543 24

q

Voor spoed gevallen

Regelmatig onderhoud

Allround loodgieters bedrijf

Professioneel en ervaren

BESPAAR GELD MET ZONNEPANELEN IN LEIDEN

Met zonnepanelen haalt u een gedeelte of soms zelfs alle energie die u nodig heeft uit zonlicht. Dat betekent dat u op de lange termijn veel geld kunt besparen. Zeker nu de energieprijzen stijgen, wordt het aantrekkelijker om over te stappen op een schoon en duurzaam alternatief. Binnen enkele jaren kunt u het plaatsen van deze panelen al terugverdiend hebben.

De aanschaf- en installatieprijs van zonnepanelen daalt al jaren, maar blijft relatief hoog. De hoogte van die investering schrikt sommige mensen af. Maar wie zonnepanelen wil laten installeren, kan gelukkig aanspraak maken op de landelijke subsidie. Die maakt het nog aantrekkelijker om over te stappen. Ook geeft de gemeente Leiden graag informatie over de mogelijkheden en de voordelen van zonne-energie.

DUURZAME EN GROENE STROOM

Geen wonder dat zonnepanelen in Leiden steeds populairder worden. De voordelen zijn bijna teveel om op te sommen! Hier doen we toch een voorzichtige poging:
  • U bespaart geld op de jaarlijkse energierekening – zeker op de lange termijn;
  • U spaart het milieu en klimaat;
  • U bent minder afhankelijk van uw stroomleverancier;
  • U profiteert van hoge subsidies.

Aqua Meijers regelt graag het onderhoud en de installatie van de panelen bij u thuis. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen kunt gaan profiteren van zonne-energie.

Aqua Meijers bv IconAqua Meijers bv

Molenlaan 35f, 1, Voorschoten

4,7 15 reviews

  • Wat een vakmannen! Met recht een dikke 10 +. Echt; bel Qqua Meijers en hun vakmensen, als u waterleiding problemen hebt! En ook nog eens zeer betaalbaar en buitengewoon netjes en correct gewerkt door Wesley! Dank je wel Wesley.
    Pieter Xander van der Ploeg ★★★★★ 2 maanden geleden
  • Uitstekend loodgietersbedrijf, professioneel, vriendelijk en denken met je mee.Gaan niet weg voordat alles goed werkt.Altijd prima op tijd.Laten het netjes achter.Echt een aanrader, waar voor je geld!
    Gitje Kerkman ★★★★★ 4 maanden geleden

ZONNEPANELEN LATEN INSTALLEREN DOOR AQUA MEIJERS

Wie er over nadenkt om zonnepanelen te laten installeren in Leiden, is bij Aqua Meijers aan het juiste adres. Onze installatiespecialisten komen graag bij u langs. Wij leggen u uit wat de voordelen zijn van zonne-energie, bekijken of uw woning en uw dak geschikt zijn voor het overstappen op zonne-energie, en we bespreken samen met u wat de meest gunstige oplossing is om uw huishouden op een duurzame en groene manier van stroom te voorzien.

Op zoek naar andere diensten in Leiden?

CV installatie en onderhoud

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden CV installaties van uitsluitend de beste merken zodat u bent verzekerd van een warme woning.

Dakbedekking

Wij vervangen en renoveren daken gebruik makend van verschillende duurzame en materialen met een lange levensduur.

Lood en zinkwerk

Wij plaatsen en vervangen lood en zinkwerken van bijvoorbeeld uw schoorsteen, dakdoorvoer of dakgoten.

Badkamers en sanitair

Wij plaatsen en renoveren badkamers en sanitaire voorzieningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw droom badkamer.

Riolering en leidingen

Heeft u een verstopping? Neem direct contact met ons op. Ook leggen wij volledige nieuwe rioleringen aan rondom uw woning.

Woningventilatie

Schone lucht is niet alleen erg gezond maar voorkomt ook overmatig vocht en schimmelvorming in uw woning.

Hierdoor kiest u voor Aqua Meijers

10 Specialisten

Wij werken met een team van 10 enthousiaste en vooral vakkundige specialisten.

Gekwalificeerde loodgieters

Wij dragen zorg voor de kennis van onze loodgieters zodat zij u kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit en vakkundig advies.

Totaalinstallateur

Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij vrijwel uw gehele woning kunnen verzorgen.

Loodgieter aan huis

Wij komen uw problemen verhelpen bij u thuis

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen? Of wilt u meer weten over Aqua Meijers, en heeft u vragen over de manier waarop wij te werk gaan? Neem dan nu contact met ons op per telefoon of via de website. Een van onze medewerkers staat u graag te woord, en legt u graag alles uit over ons bedrijf en de werkzaamheden die wij uitvoeren.

Vertrouwde samenwerkingen met